Kent kart ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kent kart ne kadar?
  2. Izmirim kart ne kadara alınır?
  3. Sivas kent kart tam ne kadar?
  4. Kocaeli otobüslerde para geçiyor mu?
  5. Istanbuldan Kocaeli Üniversitesi'ne nasıl gidilir?
  6. Izmir Kent Kart Nereden Alınır?
  7. Sivas Halk otobüsü kaç TL?
  8. Kentkart ne kadar öğrenci?
  9. Çanakkale Kent Kart Nereden Alınır?
  10. Eshot Öğrenci Kartı Para Yatırma hangi banka?

Kent kart ne kadar?

'dan itibaren geçerli olacak yeni tarifede, “Gittiğin Kadar Öde” uygulamasında tam bilet 3,26 TL, öğrenci bileti 1,44 TL, öğretmen binişi ve 60-64 yaş bileti 2,62 TL olacak.

Izmirim kart ne kadara alınır?

İzmirim Kart Ücretleri Öğrenci Kartı, Öğretmen Kartı ve 60 Yaş Kartı ücreti 10 TL olup kayıp, çalıntı ya da yıpranma nedeniyle kartınızı yenilemeniz için 20 TL ödemeniz gerekiyor.

Sivas kent kart tam ne kadar?

1.75 TL olan öğrenci tarifesi yeni tarife ile 1,90 TL'ye, 2,40 TL olan tam bilet ise 2,60 TL oldu.

Kocaeli otobüslerde para geçiyor mu?

Kocaeli genelinde hizmet veren toplu taşıma araçları, 2009 yılından itibaren kademeli olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin elektronik ücret toplama (KentKart) sistemine geçmeye başladı.

Istanbuldan Kocaeli Üniversitesi'ne nasıl gidilir?

Pendik konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden İstanbul Kocaeli Üniversitesi. Marmara Turizm konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 130A, 130E, 130Ş, KM25, KM33.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-82, MİNİBÜS: KARTAL - YEŞILBAĞLAR.

Izmir Kent Kart Nereden Alınır?

İzmirim Kart Nasıl Alınır? İzmirim Kartı banliyö, metro, vapur iskelelerindeki kart yükleme ve satın alma gişeleri, İzmirim Kart satış kulübeleri, İzmirim Kart dolum cihazları (TVM), büfe, gazete bayii ve marketlerden satın alabilirsiniz. Akıllı şehir kartınızı havalimanındaki istasyondan da temin edebilirsiniz.

Sivas Halk otobüsü kaç TL?

Sivas´ta zamlı tarife dünden itibaren özel halk otobüslerinde uygulanmaya başlandı. Halk otobüslerine gelen zam ile birlikte yolcu bilet fiyatları şu şekilde. 1.75 TL olan öğrenci tarifesi yeni tarife ile 1,90 TL'ye, 2,40 TL olan tam bilet ise 2,60 TL oldu. Araç içi bilet ise 3.25 TL'den 3.50 TL olarak belirlendi.

Kentkart ne kadar öğrenci?

ŞEHİR İÇİNE 50 KURUŞ ZAM Daha önce biniş başına öğrenciden 1 lira 60 kuruş belediyeden ise 40 kuruş destek alınırken yeni zam ile öğrenciden 1 lira 75 kuruş belediyeden ise 50 kuruş destek alınacak. İndirimlilerin ücretleri ise 2 lira 25 kuruştan 2 lira 55 kuruşa çıkartıldı.

Çanakkale Kent Kart Nereden Alınır?

İsmet Paşa Mahallesi, Set Boyu Caddesinde bulunan Toplu Taşıma Öğrenci Kartları Merkezimize öğrenci belgesi,kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte başvuru yaparak öğrenci ulaşım kartınızı temin edebilirsiniz.

Eshot Öğrenci Kartı Para Yatırma hangi banka?

İndirimli Öğrenci Kartı Almak İsteyen Öğrenciler; Vakıflar Bankasının herhangi bir şubesinden masrafsız ve havale ücreti ödemeden ESHOT Genel Müdürlüğü'nün açmış olduğu KURUM TAHSİLÂT HESABINA kart ücreti olan 10 TL. yatırılacaktır.