Vodafone geçiş yaptım ne zaman açılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone geçiş yaptım ne zaman açılır?
  2. Vodafone hattım ne durumda?
  3. Numara taşıma sonrası hat ne zaman açılır?
  4. BİMcell yeni hat ne zaman aktif olur?
  5. Yeni hat ne kadar sürede açılır?
  6. Ne kadar süre kontör yüklenmezse hat kapanır?

Vodafone geçiş yaptım ne zaman açılır?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.

Vodafone hattım ne durumda?

Halihazırda bir Vodafone hattım var. ... Başvuru yaptığınız telefon numarası ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. Başvuruda bulunduğunuz hattın güncel durumunu bu alandan öğrenebilirsiniz.

Numara taşıma sonrası hat ne zaman açılır?

Numara Taşıma Sonrası Hat Ne Zaman Açılır Hat taşıma işlemi için başvuruda bulunduktan sonra eski operatörünüz işleminizi onayladıktan sonra 2 gün içerisinde yeni taşıma işlemi yeni operatörünüze bildirilir. Numara taşıma sonrası hattın açılması 24 ile 48 saat kadar sürebilir.

BİMcell yeni hat ne zaman aktif olur?

Bimcell'den yeni hat almak için, BİM mağazalarına giderek başvuru yapmalısınız ve hattı alındıktan sonra 48 saat içinde hattınız aktif hale gelmektedir. Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hat genellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor.

Yeni hat ne kadar sürede açılır?

Yeni Alınan Hat Ne Zaman Açılır Yeni hat alımında hattın açılması ve aktif olması için ortalama 24 saatlik bir süre gerekmektedir. Numara taşımadan farklı olarak yeni hattın açılması en fazla 24 saat sürmesine karşın 1 saat içerisinde açılma ihtimalide bulunmaktadır.

Ne kadar süre kontör yüklenmezse hat kapanır?

184 gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.