Istanbul Bezmialem Üniversitesi Özel mi?

İçindekiler:

  1. Istanbul Bezmialem Üniversitesi Özel mi?
  2. Bezmialem tercih indirimi var mı?
  3. Vakıf Gureba muayene ücreti ne kadar?
  4. Bezmialem Diş Hekimliği ingilizce mi?

Istanbul Bezmialem Üniversitesi Özel mi?

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Fatih, İstanbulda yerleşik vakıf üniversitesi. Bezmiâlem Valide Sultan, Silahtar Abdullah Ağa ve Abdülhamit Sani mazbut vakıfları adına Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2010'da kurulmuştur. ... Üniversitede eğitim dili p Türkçe, 0 İngilizcedir.

Bezmialem tercih indirimi var mı?

* Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarına, birinci tercihlerinden yerleşenlere  indirim uygulanır. Ayrıca; ilk tercihinden itibaren birbiri peşi sıra Üniversitemiz programlarını tercih edip bu tercihlerinden herhangi birine yerleşen öğrenciye  “İlk Tercihİndirimi uygulanacaktır.

Vakıf Gureba muayene ücreti ne kadar?

Bezmi Alem hastanelerinde profesör, doçent doktor muayenelerinde ekstra ücret alınıyor. Buna göre profesörde muayene olmak isteyenler 250 TL, doçent doktorda muayene olmak isteyen hastalar ise 200 fark ödemek zorundadır.

Bezmialem Diş Hekimliği ingilizce mi?

MADDE 7 – Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nce eğitim ve öğretim dili %70 Türkçe ve % 30 İngilizcedir. ... İngilizce yeterlik sınavını başaramayanlar “Bezmialem Vakıf Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim ve Sınav Yönergesi” hükümlerine göre öğrenim görürler.