Dr Nüket Eroğlu hangi hastanede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Dr Nüket Eroğlu hangi hastanede çalışıyor?
  2. Lazer Lipoliz ile ne kadar yağ alınır?
  3. Dr Nüket Eroğlu kimdir?
  4. Soğuk lipoliz işe yarar mı?
  5. Lazer liposuction zararlı mı?
  6. Dr Arif Eroğlu kaç yaşında?
  7. Liposuction ile en fazla ne kadar yağ alınır?
  8. Lazer lipoliz mi soğuk lipoliz mi?
  9. Soğuk lipoliz ne kadar sürede etki eder?
  10. Karından yağ aldırma tehlikeli mi?
  11. En fazla kaç kilo yağ alınır?
  12. Soğuk Lipoliz mi sıcak lipoliz mi?

Dr Nüket Eroğlu hangi hastanede çalışıyor?

Nüket Eroğlu 2000 yılında Ankara Numune Hastanesinde ihtisasını tamamlayıp uzman doktor olmuştur.

Lazer Lipoliz ile ne kadar yağ alınır?

Hastanın sağlığı açısından risk olmayacak miktarda, lazerle yağ aldırma işlemi gerçekleştirilir. Lazer Lipolizde, "kaç litre alınır" sorusunun cevabı, totalde 4-4.5 lt yağ alınabilmektedir. Kilo ile lt tanımları farklıdır. Totalde 4-4.5 lt yağ alındığı için, bölge sayısı, miktara göre belirlenir.

Dr Nüket Eroğlu kimdir?

Nüket Eroğlu 1993 yılında Ege Tıp Fakültesi'ni bitirmiş, 2000 yılında Ankara umue hastanesinde uzmanlık için ihtisasısını tamamlamıştır. Dr. Nüket Eroğlu, 2004 yılında Medikal Estetik Sertifikası almıştır. Halen 'Medikal Estetik Hekimi' olarak çalışmaktadır.

Soğuk lipoliz işe yarar mı?

CoolSculpting soğuk lipoliz teknolojisinin tek bir seansta uygulama yapılan bölgedeki yağ hücrelerinin %30-%35'ini kalıcı olarak yok ettiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Lazer liposuction zararlı mı?

Bir diğer yan etki ise kanama olarak karşımıza çıkmaktadır. Lazer liposuction uygulamasının ardından her ne kadar kanama riski çok az olsa da bazen ameliyat sırasında küçük kan damarlarından oluşabilecek ufak kanamalar söz konusu olabilir. Bu durumla karşılaştığımda hemen kanamayı durdurur ve işleme devam ederim.

Dr Arif Eroğlu kaç yaşında?

Arif Eroğlu, yılında doğmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1993 yılında mezun olmuştur. Estetik ve Plastik Cerrahi İhtisasını Ankara Dış Kapı SSK Hastanesi'nde yapmıştır.

Liposuction ile en fazla ne kadar yağ alınır?

Liposuction ile yüksek miktarda yağ dokusu alınabilmektedir. Tek seansta 8-10 kilo arasında yağ vücuttan dışarı çekilebilir. Ancak böyle yüksek miktarlarda yağ aldırmak vücuttaki dengeleri bozabileceği için hastalara tavsiye edilmez. Yağ miktarının en fazla 3'te 2'si alınır.

Lazer lipoliz mi soğuk lipoliz mi?

Lipoliz lazer dediğimiz işlem liposuctionun lazer aracılığıyla uygulanmasıdır. ... Soğuk lipoliz dediğimiz işlem ise dondurulan yağ uygulamasına verilen isimdir. Yağ hücreleri bu işlemde belli dereceye kadar soğutulup dondurulur. Dokulara zarar verilmeyen bu işlemde, yağların vücuttan atılması genel olarak sağlanır.

Soğuk lipoliz ne kadar sürede etki eder?

Soğuk lipoliz yardımıyla dondurularak deforme edilen yağ tabakası, doğal yollarla vücuttan atılır. İlk seanstan sonra 15 gün içinde sonuçlar kendini belli etmeye başlar. Ağrısız bir uygulama olan soğuk lipolizden hemen sonra günlük rutinlerinize dönmek mümkündür.

Karından yağ aldırma tehlikeli mi?

Geleneksel liposuction ile tek seansta 8-10 kg'a kadar bir miktar yağı alabilirsiniz. Ancak bu kadar yüksek miktarda yağ, bazı hastaların vücut dengesini bozabilir. Göbekten yağ aldırma işlemi bu yüzden deri hasarına neden olabilir.

En fazla kaç kilo yağ alınır?

Ameliyatla alınan yağ miktarı maksimum 8 litredir. Bu da 4-5 kiloya denk gelebilir. Ancak ameliyattan hemen sonra ödem nedeni ile bu kilo kaybı görülmez.

Soğuk Lipoliz mi sıcak lipoliz mi?

İki yöntemimiz arasında sadece tekniksel farklar yer almaktadır. Sıcak lipolizde özel cihazımız ile yağ hücrelerini parçalayan düzeyde ısıyı doku altına ulaştırıp yağları parçalarken, soğuk lipolizde yağ dokularını önce -10 dereceye kadar soğutup ardından +10 dereceye kadar parçalıyoruz.