TOKİ ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. TOKİ ne zaman başlayacak?
  2. TOKİ 2021 başvuru ne zaman afyon?
  3. 2021 toki indirimi ne zaman?
  4. Toki Arnavutköy ne zaman başlayacak?
  5. TOKİ indirimi kimleri kapsıyor?
  6. Toki Arnavutköy ihalesi yapıldı mı?
  7. Arnavutköy toki evleri yeni proje nerede?

TOKİ ne zaman başlayacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut ile iş yerini 30-31 Mart'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.

TOKİ 2021 başvuru ne zaman afyon?

2+1 tipi konutlara başvuru yapanlar, konut seçim ve sözleşme imzalama programına göre, 20-27 Eylül 2021 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Afyonkarahisar Şubesi'nde konut seçimi yaparak Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklardır.

2021 toki indirimi ne zaman?

6 Eylül 2021 TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül'de başlıyor.

Toki Arnavutköy ne zaman başlayacak?

Merhaba, "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında hak sahipleri belirlenen Arnavutköy projemizin içerisinde yer alan 540 adet konutun ihale tarihi 23 Eylül, 485 adet konutun ihale tarihi ise olarak belirlenmiştir.

TOKİ indirimi kimleri kapsıyor?

Kampanyadan, TOKİ tarafından satışları 2019 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 2019 yılı sonu itibariyle başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabiliyor. Ayrıca kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan konut ve işyeri alıcıları indirim kampanyasından faydalanamayacaktır.

Toki Arnavutköy ihalesi yapıldı mı?

Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı! Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Arnavutköy toki evleri yeni proje nerede?

toki Arnavutköy yeni proje Haberi TOKİ tarafından inşa edilen proje toplamda 85 bin metrekare inşaat alanın üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda inşa ediliyor.