Spor Toto sonuçları ne zaman belli olacak?

İçindekiler:

  1. Spor Toto sonuçları ne zaman belli olacak?
  2. Süper Toto 12 bilene ikramiye var mı?
  3. Spor toto nasıl oynanır nasıl kazanılır?
  4. Bilyoner Spor Toto nedir?
  5. Spor Toto ikramiye nasıl dağıtılır?
  6. Çılgın Sayısal Loto'da vergi var mı?

Spor Toto sonuçları ne zaman belli olacak?

1- Oynanılan oyunda ikramiye kazancının tespiti için Spor Toto Teşkilatı'nın oyun sonuçlarını yayınlaması gerekmektedir. Bu sonuçlandırma Spor Toto programında yer alan son müsabakanın bitiminden sonra, 24 saat içerisinde gerçekleşir. Bu süre, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nca değişiklik gösterebilir.

Süper Toto 12 bilene ikramiye var mı?

Toplam 4 ikramiye derecesi vardır: 15, 14, 13 ve 12 bilen 15 adet futbol maçının sonuçlarından (galibiyet, beraberlik, yenilgi) en fazla 15, en az 12 doğru tahmin gerçekleşmesi gerekmektedir. 15, 14, 13 ve 12 karşılaşmanın sonucunu doğru tahmin edenler ikramiyeye hak kazanır.

Spor toto nasıl oynanır nasıl kazanılır?

15 adet futbol maçının sonuçlarından (galibiyet, beraberlik, yenilgi) en fazla 15, en az 12 doğru tahmin gerçekleşmesi gerekmektedir. 15, 14, 13 ve 12 karşılaşmanın sonucunu doğru tahmin edenler ikramiyeye hak kazanır.

Bilyoner Spor Toto nedir?

Spor Toto oyunu, listede belirtilen haftaya ait 15 maçın sonucunu tahmin etmeye dayanır.

Spor Toto ikramiye nasıl dağıtılır?

Maddesi gereğince Spor Toto oyununun oynatılması karşılığında iştirakçilerden elde edilen tutardan Katma Değer Vergisi düşüldükten sonra kalan tutarın % 83'üne tekabül eden tutar derecelere pay edilerek iştirakçilere dağıtılır.

Çılgın Sayısal Loto'da vergi var mı?

Madde 20 — İkramiye ödemeleri hiçbir vergi, resim ve harca tabi olmadığından, herhangi bir kesinti yapılamaz. İkramiye ödemelerinde talihlilerden her ne ad altında olursa olsun nakdi veya ayni hiçbir menfaat sağlanamaz ve talihli yeniden oyun oynamaya zorlanamaz.