Ankara otobüs terminali hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Ankara otobüs terminali hangi semtte?
  2. Ankara Otogar hangi Otobüs gider?
  3. Ankara Aşti Otogari hangi semtte?
  4. Ankara Aşti'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?
  5. Ankara Otogar Kızılay Nasıl Gidilir?
  6. Ankara tren garından otogara nasıl gidilir?
  7. Ankara Otogari hangi ilçede?
  8. Aşti Otogar kaç katlı?
  9. Aşti de kaç peron var?
  10. Ankara Tren Garı Otogar arası kaç km?

Ankara otobüs terminali hangi semtte?

AŞTİ Terminal Otogar Ankara 39.918221 enlem ve 32.807964 boylamda yer almaktadır. Yenimahalle ilçesine bağlıdır. AŞTİ Terminal Otogar Ankara haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. AŞTİ Terminal Otogar Ankara posta kodu 06560.

Ankara Otogar hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Ankara Otogar yakınından geçiyor: 112, 419-5, 530-5.

Ankara Aşti Otogari hangi semtte?

Aşti 39.918797 enlem ve 32.814457 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Emek Mh. ve Çankaya ilçesine bağlıdır. Aşti haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Aşti posta kodu 06560.

Ankara Aşti'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?

AŞTİ Otogarı'ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile ilçe merkezine kadar ulaşım sağlanabilir. Dilerseniz, Kızılay Metrosu'nu kullanarak Batıkent Metrosu'na ve ardından Eryaman 5. Etap durağına aktarma yaptıktan sonra 10-15 dakika yürüyerek de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ankara Otogar Kızılay Nasıl Gidilir?

Ankaray, ortalama 5 dakikaya bir hareket ediyor ve 8 dakika gibi kısa bir sürede Kızılay Meydanına ulaşıyorsunuz. Aşti'den Kızılay'a son Ankaray (metro) sefer saati 00:50'de hareket ediyor. İsterseniz Kızılay istasyonunda Sincan – Çayyolu Metro Hattına aktarma yaparak Ankara'nın farklı semtlerine de ulaşabilirsiniz.

Ankara tren garından otogara nasıl gidilir?

Ankara Tren Garı'ndan Aşti'ye Ulaşım Nasıl Sağlanır? Ankara Tren Garı'nda indikten sonra Aşti tabelalarını takip edip, asker malzemeleri satan altgeçitten geçtikten sonra Ankaray Maltepe durağına ulaşacaksınız. Maltepe durağından Ankaray'a binip, son durak Aşti'de inerek otogara ulaşabilirsiniz.

Ankara Otogari hangi ilçede?

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali 39.918312 enlem ve 32.812824 boylamda yer almaktadır. Yenimahalle ilçesine bağlıdır. Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali posta kodu 06560.

Aşti Otogar kaç katlı?

Aşti̇ Hakkında Detaylı Bilgi. AŞTİ (Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali) `nin kısa ismidir. AŞTİ`de giden ve gelen otobüslerin durdukları yer ayrıdır. Terminal iki katlı yapılmasıyla; gelen ve giden otobüslerin aynı yerde bulunmasıyla meydana gelecek kargaşa ortamı önlenmiştir.

Aşti de kaç peron var?

Tesisin giden yolcu katı peron sayısı 66 adet otobüs ve gelen yolcu katı 55 adet otobüs olmak üzere aynı anda kullanılabilen toplam 121 adet otobüs peronu bulunmaktadır.

Ankara Tren Garı Otogar arası kaç km?

Aşti ile YHT Ankara Garı arası 7 km mesafede.