Celal Bayar UBS nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Celal Bayar UBS nasıl girilir?
  2. CBÜ öğrenci Kartı Nasıl Alınır?
  3. Manisa Celal Bayar Universitesi ne zaman acilacak?
  4. Çukurova Üniversitesi öğrenci kimlik Kartı Nasıl Alınır?
  5. Trakya Üniversitesi öğrenci kartı nereden alınır?
  6. Uzeme giremiyorum ne yapmalıyım?

Celal Bayar UBS nasıl girilir?

Adım: https://ubs.cbu.edu.tr/ adresinden ders seçimi yapılacak, (Sisteme ilk defa girecek öğrencilerin Kullanıcı adı: TC kimlik numarası, Şifre: TC kimlik numarasıdır.) 2. Adım: Ders seçimi yaptıktan sonra Kaydı Tamamla Butonuna basarak kayıt yenileme işleminiz tamamlanmış olacak.

CBÜ öğrenci Kartı Nasıl Alınır?

Değerli Öğrencilerimiz; Öğrenci kimlik kartlarınız Manisa Ziraat Bankası merkez şubesinde bulunmaktadır. Tüm Ziraat bankası şubeleri aracılığı ile öğrenci kimlik kartlarınızı bulunduğunuz il ve ilçeye gönderilmesini isteyebilirsiniz.

Manisa Celal Bayar Universitesi ne zaman acilacak?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi Senatosu'nun 26.08.2021 tarihli toplantısında, oy birliği ile aldığı kararlar kapsamında, 2021-2022 akademik yılında üniversitemizin tüm birimlerinde yüz yüze eğitime geçilmesi kararlaştırılmıştır.

Çukurova Üniversitesi öğrenci kimlik Kartı Nasıl Alınır?

Sisteme kullanıcı adı (ÖğrenciNo) ve şifrenizi (TCKimlikNo) girerek giriş yapabilirsiniz. Öğrenci numarasını bilmeyen öğrencilerimiz http://ogrencikart. cu.edu.tr adresinden ilgili alanları doldurup giriş yaparak hem kampüs kart başvurusu yapabilir hem de öğrenci numarasını öğrenebilirler.

Trakya Üniversitesi öğrenci kartı nereden alınır?

Öğrenci Kimlik Kartını” alacak öğrencilerimizin kimlik fotokopileriyle birlikte belirlenen birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir. - Adres Teyit Belgesi(VKN ise yurt dışı adres- YKN ise yurt içi adres) ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde bulunan stant görevlilerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Uzeme giremiyorum ne yapmalıyım?

UZEM Öğrenme Yönetim Sistemine (ÖYS) giriş yapabilmek için öncelikle:
  1. İlgili dönemde ders kaydı yapmış olmalısınız.
  2. Ders kaydınızı kesinleştirmiş olmalısınız.
  3. Ders kaydınızı yaparken ilgili dersler için UZAKTAN ifadesi olduğundan emin olmalısınız.
  4. İlgili derslere ait tahakkuk eden ücreti ödemiş olmalısınız.