250 MB internet ne demek?

İçindekiler:

  1. 250 MB internet ne demek?
  2. 100 MB internet paketi ne kadar gider?
  3. Cebinize göre internet nedir Vodafone?
  4. 500 mb internet ne kadar?
  5. Vodafone güvenli depo ne ise yarar?
  6. Cebinize uyan paket nedir?
  7. Vodafone 1 GB hediye nasıl alınır?

250 MB internet ne demek?

erim diyenler için 250MB internet paketi! Aylık 12 TL'ye kayıt için hemen AYLIK 250MB yazıp 5555 'e SMS göndermeniz yeterli. ... Paket kapsamında sunulan internet kullanım hakkı yurt içi İnternet APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında geçerlidir.

100 MB internet paketi ne kadar gider?

Paket Bilgisi Cepten Günlük 100MB İnternet paketini sadece 1,9 TL ödeyerek almak için GUN yazip 5555 'e göndermeniz yeterli. Paket kapsamında sunulan internet kullanım hakkı yurt içi İnternet APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında geçerlidir.

Cebinize göre internet nedir Vodafone?

Geçerli tarifelerde, tarifelerin bir özelliği haline gelen Cebinize Uyan internet hakkı ile, internete girmek artık cep yakmıyor. Tarife veya ek internet paketi olmadığı durumlarda yapılan internet kullanımları standart ücretlendirme yerine Cebinize Uyan internet hakkı ile ücretlenecektir.

500 mb internet ne kadar?

Paket Bilgisi
Hangi Paket?500 MB İnternet Paketi
Aylık ücret11 TL
Aktivasyon içinNET 500MB yazıp 5555 'e gönderin*

Vodafone güvenli depo ne ise yarar?

Güvenli Depo kullanıcıları verilerini yedeklemeye olanak sağlar ve akıllı telefonlar, tabletler ve Android / iOS üzerinden çalışan diğer mobil cihazların bulut kısmında depolanan kullanıcıların dosyalarına erişimi sağlar. Kişisel bulut depolama özelliği vardır.

Cebinize uyan paket nedir?

Seçili Zincir Marketlerden Alınabilen Cebinize Uyan Kartlar. Aboneler, Haftalik Tam Paket kapsamında 15 TL karşılığında yurt içi her yöne 100 dakika, yurt içi her yöne 100 SMS, yurt içi her yöne 1 GB sahibi olurlar. Paket kapsamında yüklenen içeriğin geçerlilik süresi 7 gündür.

Vodafone 1 GB hediye nasıl alınır?

My Vodafone'dan 1 GB Hediye! My Vodafone uygulamasını indirin, anında 1 GB kazanın! Faturalı ve faturasız abonelerimiz uygulamayı indirdiğinde (uygulamaya giriş yaptığında) 1 GB hediye internet kazanacaklardır.