Otacı kükürtlü sabun nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Otacı kükürtlü sabun nasıl kullanılır?
  2. Çam ardıç kükürt sabunu nasıl kullanılır?
  3. Katranlı Sabun ne ise yarar?
  4. OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü Sabun Nasıl Kullanılır?
  5. Çam kükürt sabunu ne işe yarar?
  6. Ardıç katranı sabunu neden yapılır?

Otacı kükürtlü sabun nasıl kullanılır?

Otacı Otal Kükürtlü Sabun günlük kullanıma uygundur. Her gün yüzünüze ve vücudunuza köpürterek sürün ve bol su ile durulayın.

Çam ardıç kükürt sabunu nasıl kullanılır?

Özellikle yağlı cilde sahip olanların günde 2 defa kullanması tavsiye edilir. Kükürtlü sabun su ile birlikte yüze uygularken 1-2 dakika masaj yaparak bekletilmesi daha iyi bir sonuç için önerilir. 1-2 dakika bekletmenin ardından bol ılık su ile durulanır ve hiçbir sabun kalıntısının kalmadığından emin olunmalıdır.

Katranlı Sabun ne ise yarar?

-Katran sabunu ciltteki sivilceleri yok etmektedir. -Siyah nokta oluşumunu engellemekte ve oluşan siyah noktaları da gidermektedir. -Cilde parlaklık ve canlılık da sağlamaktadır. -Cildi temizlemektedir.

OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü Sabun Nasıl Kullanılır?

Bileşimindeki hint yağı cildi yumuşatırken, saçları güçlendirir, canlandırır, dökülmesini en aza indirmeye yardımcı olur. Kullanım Şekli: Düzensiz ciltlerde günde iki kez köpürterek yıkanır. Problemli saçlar haftada en az 3 kez köpürterek yıkanır, birkaç dakika bekletilerek durulanır.

Çam kükürt sabunu ne işe yarar?

Demir Çiftliği El Yapımı Doğal Çam Ardıç Kükürt Sabunu 110 gr. %100 Doğal Sabun * Ardıç katranı ve zeytinyağı ile hazırlanan ürün, cilt sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. * Ciltte ve saç derisinde oluşan pullanmayı giderir. * Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

Ardıç katranı sabunu neden yapılır?

Ardıç Katranı Sabunu olarak da bilinen ardıç sabunu, ardıç ağacından çıkarılan katranın yağından üretilen bir sabundur. Çok eski bir geçmişi olan ardıç sabunu, uzun yıllardan beri cilt hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.