Istanbul Üniversitesi Online derse nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi Online derse nasıl girilir?
  2. Istanbul üniversitesi canlı ders nasıl izlenir?
  3. Istanbul üniversitesi online eğitim yapacak mı?
  4. Üniversite canlı ders kaç dakika?
  5. Auzef canlı derse nasıl girilir?
  6. IÜ online dersler ne zaman başlıyor?
  7. Istanbul üniversitesi yüz yüze eğitim yapacak mı?
  8. Üniversite online dersleri kaç saat?
  9. Kaç saat canlı ders yapılacak?
  10. Üniversite canlı derslerde yoklama alınıyor mu?
  11. Istanbul Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl olur?
  12. Auzef Aksis nasıl girilir?
  13. Istanbul Üniversitesi Online mı Yüz Yüze mi?
  14. Üniversiteler ne zaman yüz yüze eğitime başlayacak?

Istanbul Üniversitesi Online derse nasıl girilir?

Tarayıcının adres çubuğuna “aksis.istanbul.edu.tr” yazılarak “İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemi (AKSİS)”ne ulaşılır. Bu ekrandaki Kullanıcı Adı ve Şifre alanlarına öğrencilerimizin daha önceden de sisteme giriş için kullandıkları bilgiler yazılır ve Giriş düğme- sine tıklanır.

Istanbul üniversitesi canlı ders nasıl izlenir?

Canlı Derse Git düğmesi tıklanarak Canlı Ders Sistemine geçilir. Materyal Listesi alanı altında Canlı Ders Arşiv Videosu sekmesinde bulunan Video düğmesine tıklanarak derse ait daha önceden yapılmış olan arşiv videosu izlenebilir.

Istanbul üniversitesi online eğitim yapacak mı?

Sevgili akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz; 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verilmiştir.

Üniversite canlı ders kaç dakika?

CANLI YA DA SANAL SINIF Derslerin süresi 30-40 dakika aralığında. Sanal ya da canlı sınıflarda gerçekleştirilen dersler, öğretim elemanları tarafından sistem üzerinde kaydedilebiliyor ve öğrenciler derse canlı katılmasalar bile sonrasında dersin videosunu izleyebiliyorlar.

Auzef canlı derse nasıl girilir?

Canlı dersler sadece Uzaktan Öğretim Programlarında yapılmaktadır. Öğrencilerimiz, canlı derslere belirtilen gün ve saatte Öğrenme Yönetim Sistemlerine giriş yaparak katılabilirler. Açık Öğretim programlarında Canlı Ders yapılmamaktadır.

IÜ online dersler ne zaman başlıyor?

İstanbul Üniversitesi Canlı Ders Sistemi” ile Üniversitemiz uzaktan eğitim imkanlarını geliştirmeye devam ediyor. Eğitim öğretimin kesintiye uğramaması adına hazırlanan bu sistem ile canlı derslerimiz, tarihinden itibaren başlayacaktır.

Istanbul üniversitesi yüz yüze eğitim yapacak mı?

İstanbul Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı ön lisans, lisans ve lisansüstü programların yürütülmesine ilişkin aşağıdaki kararlar alınmıştır: 1. Tüm öğretim düzeylerinde teorik ve uygulamalı dersler yüz yüze öğretim modeliyle yapılacaktır.

Üniversite online dersleri kaç saat?

Prof. Dr. Zorlu, kayıt altına alınan derslerin, asenkron erişim için uzaktan eğitim sistemine eklendiğini ve öğrencilerin istedikleri zaman ders tekrarı yapabildiklerini söyledi. Şu ana kadar online olarak 14 bin saat ders işlendiğini ifade eden Prof.

Kaç saat canlı ders yapılacak?

20.09.2020 Tarihinde Gelen Yenilikler Canlı dersler 5-12 sınıflar için haftanın 6 günü Pazartesi - Cumartesi günleri hergün aynı saat olacak şekilde planlandı. 22 Eylül itibari ile 5, 6, 7, 9, 10, ve 11. Sınıflar haftalık *24 saat*, 8 ve 12. Sınıflar haftalık *36 saat* canlı ders yapabilecekler.

Üniversite canlı derslerde yoklama alınıyor mu?

Bununla birlikte diledikleri an ve mekanda girememiş oldukları derslerin video kayıtlarını da izleme imkanlarına sahiptirler. Dolayısıyla canlı ders esnasında yoklama almaya gerek duyulmamaktadır.

Istanbul Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl olur?

İstanbul Üniversitesi uzaktan öğretim ise; tıpkı açık öğretim gibi kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebildiği eğitim şeklidir.

Auzef Aksis nasıl girilir?

AKSİS sistemi üzerinden not dökümü (Transkript) belgenizi aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek alabilirsiniz.
  1. AKSİS'E GİRİŞ http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre yazılarak sisteme giriş sağlanır.
  2. OBS. Açılan ekrandan "OBS" butonuna tıklanır.
  3. BELGE TALEPLERİ ...
  4. YENİ TALEP. ...
  5. TRANSKRİPT.

Istanbul Üniversitesi Online mı Yüz Yüze mi?

İstanbul Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı ön lisans, lisans ve lisansüstü programların yürütülmesine ilişkin aşağıdaki kararlar alınmıştır: 1. Tüm öğretim düzeylerinde teorik ve uygulamalı dersler yüz yüze öğretim modeliyle yapılacaktır.

Üniversiteler ne zaman yüz yüze eğitime başlayacak?

"Üniversiteler ne zaman açılacak" sorusunun yanıtı geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yanıt buldu. Erdoğan, üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacağını duyurdu.