Bakırköy'den Büyükada'ya vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Bakırköy'den Büyükada'ya vapur var mı?
  2. Turyol Adalar nereden kalkıyor?
  3. Adalar vapur ücreti ne kadar?
  4. TURYOL online bilet nasıl alınır?
  5. TURYOL ne kadar sürüyor?

Bakırköy'den Büyükada'ya vapur var mı?

Bakırköy'den Adalar'a Vapur Saatleri Turyol vapurlarıyla Bakırköy'den Kınalada'ya 1 saat 10 dakikada, Büyükada'ya ise 1 saat 30 dakikada ulaşmanız mümkün. Toplam sefer süresi yaklaşık 90 dakikadır.

Turyol Adalar nereden kalkıyor?

Adalar'a Eminönü, Karaköy, Kadıköy'den yaz-kış sefer düzenleyen firma, Bakırköy ve Büyükçekmece'den ise sadece yaz dönemlerinde yolcu taşımacılığı gerçekleştiriyor.

Adalar vapur ücreti ne kadar?

Geçerli olan seyahat ücreti ise kişi başı tek yön ve gidiş – dönüş ise olarak ücretlendiriliyor. 2021 yılı ücret tarifesi ise tek yön 25 TL, gidiş-dönüş ise 35 TL olarak belirlendi.

TURYOL online bilet nasıl alınır?

Online olarak satın aldığınız bilet için adresinize gönderilen e-posta mesajının çıktısını veya SMS ile gönderilen PNR numaralarını iskelelerimizde bulunan gişe görevlilerine ibraz ederek biletinizi alabilirsiniz. Öğrenci biletleri için öğrenci kimlik belgesinin ibrazı mecburidir.

TURYOL ne kadar sürüyor?

TURYOL'un tekneleriyle Esenköy yaklaşık 2 saat sürüyor. Bu sürede Sirkeci'deki Konyalı'dan alacağınız nevaleyle mükellef bir kahvaltı yapabilir, gazetelerinizi okuyabilirsiniz. Tekne Çınarcık'tan ayrıldıktan sonra bir bahar şölenine hazırlanıp, üst kata çıkmanızda yarar var.