iPhone VPN sır nedir?

İçindekiler:

  1. iPhone VPN sır nedir?
  2. iPhone VPN ayarları nasıl yapılır?
  3. iPhone için en iyi ücretsiz VPN hangisi?
  4. VPN açık ne demek?
  5. iPhone için en iyi VPN hangisi?
  6. En iyi VPN uygulaması hangisi?

iPhone VPN sır nedir?

VPN terimi ingilizce “Virtual Private Network” kelimelerin kısaltılmış halidir ve Türkçe karşılığı “Sanal Özel Ağ”dır. Çok kaba tabirle de klasik internet bağlantısı içerisinde özel ve güvenli bir bağlantı şekli sunar.

iPhone VPN ayarları nasıl yapılır?

iPhone / iPad'inizde VPN bağlantısını manuel olarak yapılandırmak için:
  1. Ana ekranınızda Ayarlar öğesine dokunun.
  2. Genel'e dokunun.
  3. VPN'ye dokunun.
  4. Var olan herhangi bir VPN seçeneğinin altında, “VPN Konfigürasyonu Ekle” ye dokunun.
  5. Yeni ekranda ilk seçim olan “Tür” e dokunun.
  6. Seçebileceğiniz üç tip VPN vardır.
Daha fazla öğe...

iPhone için en iyi ücretsiz VPN hangisi?

iPhone ve iPad için En İyi Ücretsiz VPN'ler (2021'da Güncellendi) ExpressVPN: Yerel iOS uygulaması, çok yüksek hızlar, askeri düzeyde güvenlik özellikleri. 30 gün para iade garantisi olduğu için onu tamamen risksiz olarak deneyebilirsiniz. CyberGhost: Büyük sunucu ağı, yüksek hız ve 24 saatlik ücretsiz deneme sürümü.

VPN açık ne demek?

En temel anlamıyla internete gerçek IP adresiniz gizlenip, farklı bir IP adresi üzerinden bağlanmanızı sağlayan hizmettir. VPN, bağlantınızı güvenli hale getirir ve herhangi bir ağa bağlanırken bağlantınızı şifreleyerek kimliğinizin tespit edilememesini de sağlar.

iPhone için en iyi VPN hangisi?

1. ExpressVPN. ExpressVPN, iPhone için en iyi VPN'dir. Yaptığımız testlerde tutarlı bir şekilde hızlıydı, ayrıca harika özellikleri var ve güvenilir bir şekilde birçok hizmetin engelini kaldırabiliyor.

En iyi VPN uygulaması hangisi?

2021'da Android için en iyi VPN'lerin listesini burada bulabilirsiniz: ExpressVPN – Android için en hızlı VPN. CyberGhost – Yeni VPN kullanıcıları için harika, kullanıcı dostu VPN. PrivateVPN – Android için en iyi bütçe dostu VPN.