Göstergede ünlem işareti ne demek?

İçindekiler:

  1. Göstergede ünlem işareti ne demek?
  2. Arabada sarı ünlem nedir?
  3. Balata arıza lambası neden yanar?
  4. Arabada üçgen içinde ünlem işareti ne anlama gelir Fiat Fiorino?
  5. Fiat EGEA sarı motor arıza ışığı neden yanar?
  6. Doblo ünlem işareti neden yanar?

Göstergede ünlem işareti ne demek?

Bir daire içerisinde ünlemle ifade edilen fren ikaz ışığı yandığında bu; fren hidroliğinin düşük, park freninin açık ya da ABS sisteminin arızalı olduğu anlamına gelebiliyor.

Arabada sarı ünlem nedir?

Direksiyon kilitlenmesi manasına gelen simgedir. Sarı renkte yanıyorsa aracı dikkatli bir şekilde servise götürmeli, kırmızı renkte sinyal veriyorsa kenara çekip çekici çağırmalısınız. Aracınızın start sisteminde arıza var demektir. Otomatik vitesli araçlarda, viteste sorun olduğunu gösterir.

Balata arıza lambası neden yanar?

Fren balatalarını değiştirme zamanı geldiğinde aracın ön panelindeki bir gösterge ışığını yakarak uyarırlar. Bu sensörlerin bir ucu fren balatalarının ucuna takılıdır. ... Esas olarak, balatalar aşınmaya başladığında, sensör fren diskine sürtünür. Ardından arabanın gösterge panelindeki ışık, değişim zamanını işaret eder.

Arabada üçgen içinde ünlem işareti ne anlama gelir Fiat Fiorino?

PARK SENSÖRÜ ARIZASI (sarı) (öngörülen bazı pazarlarda/versiyonlarda) Uyarı lambası park sensörlerinde bir arıza tespit edildiğinde yanar. Bazı tiplerde üçgen içinde ünlem işareti sembolu uyarı lambası alternatif olarak yanar. Bu durumda yetkili bir Fiat servisi ile temasa geçiniz.

Fiat EGEA sarı motor arıza ışığı neden yanar?

Motor arıza lambası sarı yanıyor: İkaz ışığı sarı renkliyse, motorun çalışmasında ciddi sıkıntılar var ve arıza moduna geçiş yapılmış demektir. Arıza modu, motorun zarar görmemesi için devreye giren bir sistemdir. Fakat bu sistem motoru çok uzun süre koruyamaz. Bir an önce bir servise başvurulmalıdır.

Doblo ünlem işareti neden yanar?

PARK SENSÖRÜ ARIZASI (sarı) (öngörülen bazı pazarlarda/versiyonlarda) Uyarı lambası park sensörlerinde bir arıza tespit edildiğinde yanar. Bazı tiplerde üçgen içinde ünlem işareti sembolu uyarı lambası alternatif olarak yanar.