Turkcell Superonline evimde fiber var mı?

İçindekiler:

  1. Turkcell Superonline evimde fiber var mı?
  2. Turkcell Superonline telefon hattı gerekir mi?
  3. Superonline Fiber Hangi altyapıyı kullanıyor?
  4. Fiber internet için ev telefonu gerekli mi?
  5. Ev interneti için ev telefonu gerekli mi?
  6. Türknet ev telefonu şart mı?

Turkcell Superonline evimde fiber var mı?

Formumuzu doldurarak altyapınızı destekleyen fiber internet hızınızı öğrenebilirsiniz. ... Evinize en uygun fiyatlarla fiber internet bağlatmak için hemen 0850 221 80 35 nolu telefonu arayabilir veya turkcellsuperonline-globalbilgi.com adresinden kolayca başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Turkcell Superonline telefon hattı gerekir mi?

Telefon hattına gerek olmadığı için internet harici telefon hattı için de bir sabit ücret ödenmesine gerek yoktur.

Superonline Fiber Hangi altyapıyı kullanıyor?

Turkcell Superonline Fiber Turkcell Superonline'ın kendi fiberoptik altyapısı üzerinden verilen bir internet hizmetidir.

Fiber internet için ev telefonu gerekli mi?

Fiber İnternet İçin Sabit Telefona Gerek Var ? Turkcell Superonline fiber hizmeti için evinizde sabit telefon bulunması gerekmiyor. Ancak varolan ev numaranızı Turkcell Superonline'a taşıyarak, sabit ücretten kurtulabilir, ayrıca Fiber Ses hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Ev interneti için ev telefonu gerekli mi?

ADSL aboneligi ile beraber sabit telefon aboneligi zorunludur. Yalın İnternet'te ise sabit telefon aboneliği gerekli değildir. Telefon hattı ücreti olmadan, sadece Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti ödenerek internet paketlerinden faydalanılabilir. Yalın DSL avantajları DSL servisinin genel avantajlarını içermektedir.

Türknet ev telefonu şart mı?

Artık yalın (sadece) internet hizmeti alarak, kullanmadığınız telefona para vermek zorunda kalmayın! Üstelik hangi altyapıda olduğunuzun bir önemi yok. Dileyen herkes telefonsuz internet hizmetimizden faydalanabilir.