Akdeniz Üniversitesi PDR var mı?

İçindekiler:

  1. Akdeniz Üniversitesi PDR var mı?
  2. Akdeniz Üniversitesi PDR hangi fakülte?
  3. Pdr için kaç net gerekir 2021?
  4. 9 Eylül Üniversitesi PDR binası nerede?
  5. Dokuz Eylül PDR hangi fakültede?
  6. PDR kaç tl maaş alır?
  7. Psikoloji ile PDR arasında ne fark var?

Akdeniz Üniversitesi PDR var mı?

Akdeniz Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü - Ücretsiz.

Akdeniz Üniversitesi PDR hangi fakülte?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık | Eğitim Fakültesi.

Pdr için kaç net gerekir 2021?

4- Ortaöğretim Başarı Puanının, 2021 YKS-EA puanına etkisi 49,6 olan bir öğrencinin RECEP TAYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PDR, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü kazanabilmesi için 301 ham puan alması gerekmektedir. Bu öğrenci, TYT - Temel Yeterlilik sınavında toplam 58,5 net. 0 net Fen Bilimleri neti yapmalıdır.

9 Eylül Üniversitesi PDR binası nerede?

Fakültem Buca'da bulunuyor. Buca merkezde diyebiliriz. Ben Bornova'dan 515 ile gidiyorum. Halkapınar metro, Alsancak'tan 70 numara Fakülte'nin önünde duruyor.

Dokuz Eylül PDR hangi fakültede?

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesine bağlı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı 1989 yılında psikolojik danışman ve rehber öğretmen yetiştirmek amacıyla kurulmuştur.

PDR kaç tl maaş alır?

Maaşlarına ek olarak MEB bünyesinde çalışan psikolojik danışman ve rehber öğretmenler haftalık 18 saat toplamda aylık 72 saat ek ders ücreti almaktadır. Ek ders ücreti toplamda 12 arası değişebilmektedir. MEB de çalışan PDR mezunu Psikolojik Danışmanlar aylık olarak toplam 6.000 – 6.200 TL maaş almaktadır.

Psikoloji ile PDR arasında ne fark var?

PDR Eğitim Ve Pozitif Psikoloji Ağırlıklıdır; İnsanın Olumlu Yönlerine Odaklanır. Psikoloji İse Daha Çok Patolojik, Nevrotik ve Problemli Bireylerle İlgilenir. Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümleri ise her ne kadar bazı otoritelerce doğru ve yerinde görülmese de eğitim fakültelerinde eğitim verir.