2020 Jetta neden yok?

İçindekiler:

  1. 2020 Jetta neden yok?
  2. VW Jetta 2019 türkiyeye gelecek mi?
  3. Volkswagen Jetta üretimi devam ediyor mu?
  4. Jetta 2020 ne zaman gelecek?

2020 Jetta neden yok?

Yeni Jetta Diğer Pazarlar İçin Geliştirildi Sebebi de Avrupa pazarında satışlarının çok da iyi olmaması. Dolayısıyla Yeni Jetta modelini Avrupa pazarında yani Türkiye'de de göremeyeceğiz.

VW Jetta 2019 türkiyeye gelecek mi?

Volkswagen Jetta, Amerika' da satan modellerden birisi. ... Jetta modeli, markanın en az satan modelleri arasında yer alıyor. Yeni 2019 Jetta, Avrupa kıtası hariç diğer pazarlar için tasarlandı ve geliştirildi.Bu nedenle yeni Jetta'yı Avrupa' da ve Türkiye' de göremeyeceğiz.

Volkswagen Jetta üretimi devam ediyor mu?

VW'nin ülkemizde oldukça sevilen modeli Jetta artık üretilmeyecek. ... Ülkemizde ise Jetta hâlâ satılmaya devam ediyor. 1. HP, 1. HP ve 1. HP modelleriyle satılan Jetta'nın 1.6 lt'lik dizel motoru emisyon skandalından sonra ürün gamından çıkarılmıştı.

Jetta 2020 ne zaman gelecek?

2020 yılında yeniden Türkiye'de satışa sunulacak olan Jetta modeli, özellikle Volkswagen grubunun Türkiye'de fabrika kurmaya kara vermesinden sonra daha da merakla beklenen araçlardan biri olarak dikkat çekiyor. Bu açıdan yapılan araştırmalarda aracın 2020 Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulması beklenmektedir.