Slayt yapmak için hangi uygulama kullanılır?

İçindekiler:

  1. Slayt yapmak için hangi uygulama kullanılır?
  2. Slayt Yapma Programı adı nedir?
  3. Slayt yaparken 2 Sayfa Nasıl Açılır?
  4. Windows 7 de slayt nasıl yapılır?
  5. Laptop slayt gösterisi nasıl yapılır?

Slayt yapmak için hangi uygulama kullanılır?

Dünyanın en popüler ve en bilindik slayt hazırlama programı olan Microsoft Powerpoint, uzun yıllardır özellikle birçok öğrencinin hayatında yer ediniyordu. Bilgisayarlara Office programlarını satın aldığınızda gelen PowerPoint, artık internet üzerinden ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor.

Slayt Yapma Programı adı nedir?

Prezi slayt programı, son yıllarda Türkiye'de oldukça yaygınlaşmıştır. Bunun nedeni ise, çok daha az sunum sayfası ve etkileşimli sayfalar nedeni ile çok daha fazla bilgi anlatmanızdan kaynaklanmaktadır. Bu yüzden Prezi, en çok kullanılan slayt programlarından birisidir.

Slayt yaparken 2 Sayfa Nasıl Açılır?

Soldaki bölmede, taşımak istediğiniz slaytın küçük resmini tıklatıp yeni konumuna sürükleyin. Birden çok slayt seçmek için: Ctrl tuşunu basılı tutun ve soldaki bölmede taşımak istediğiniz her slayda tıklayın. Ctrl tuşunu bırakın ve ardından seçili slaytları grup olarak yeni konuma sürükleyin.

Windows 7 de slayt nasıl yapılır?

Slayt gösterisi oluşturma (yalnızca Windows)
  1. Medya görünümünde, slayt gösterisinde kullanılacak ortam dosyalarını seçin.
  2. Oluştur sekmesinde Slayt Gösterisi'ni seçin.
  3. Tamam'ı tıklatın. ...
  4. Slayt Gösterisi Tercihlerini, Slayt Gösterisi iletişim kutusunda Düzenle > Slayt Gösterisi Tercihleri alanından özelleştirebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Laptop slayt gösterisi nasıl yapılır?

Bir slayt gösterisi hazırlamak için ilk olarak Powerpoint sayfasını açın. Daha sonra karşınıza gelen ekranda "Ekle" menüsüne tıklayıp "yeni slayt" seçeneğine gidin. Daha sonra yukarıda yer alan "Tasarım" sekmesinden istenilen tasarımı seçin.