Para Puan yıl sonunda silinir mi?

İçindekiler:

  1. Para Puan yıl sonunda silinir mi?
  2. Ziraat para puan silinir mi?
  3. Finansbank para Puanlar nasıl kullanılır?
  4. Bonus para nasıl harcanır?
  5. Bankkart puan silinir mi?
  6. ParaPuan nasıl harcanır?
  7. Bonus para nerelerde kullanılır?
  8. Bankkart kumbara silinir mi?

Para Puan yıl sonunda silinir mi?

2020 yılında biriken kredi ve banka kartı puanları yeni yıla devredecek. Kamu ya da özel banka ayrımı olmaksızın tüm banka müşterileri kartlarında biriken puanlarını 2021 yılında da kullanabilecek. Bir kampanyaya bağlı olmaksızın kazanılan puanlar silinmiyor.

Ziraat para puan silinir mi?

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada "Müşterilerimizin yaptığı harcamalar nedeniyle kazandığı bankart liralar yıl sonunda silinmiyor. Yeni yıla devredilen para puanlar istenildiği zaman kullanılabilir." denildi.

Finansbank para Puanlar nasıl kullanılır?

ParaPuan
  1. QNB Finansbank POS'larında yapılan harcamalarınızdan ve özel kampanyalardan ParaPuan kazanabilirsiniz.
  2. ParaPuan'larınız alışverişlerde kullanılırken 0,1 Kr ile çarpılır.
  3. ParaPuan'larınızı QNB Finansbank POS'u olan mağazalarda ve ParaPuan kullanımı yapılabilen e-ticaret sitelerinde kullanabilirsiniz.

Bonus para nasıl harcanır?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus'la ödeyebiliyorsunuz.

Bankkart puan silinir mi?

Her iki alışverişte kazanılan puanlar 2020'den sonraki 2 takvim yılı sonu olan 31 Aralık 2022'de siliniyor.Bu hesaba göre puanlarınızı silinmeden kullanmaya çalışabilirsiniz.

ParaPuan nasıl harcanır?

Parapuan'ları nasıl kullanabilirim? Parapuan'larınızı, "Hesabım" menusünden "Parapuanlarım" detayından ulaşarak, kazandığınız para puanlarınızı kullanımı için hediye çeki oluşturarak kullanabilirsiniz. Hediye çeki oluşturabilmeniz için minimum 10 Parapuan toplamanız gerekmektedir.

Bonus para nerelerde kullanılır?

Bonus puan mağazalar, marketler, online siteler vb birçok yerde kullanılabilir. Tüm bankalar göz önünde bulundurulduğunda bonus kart sahibi olup aktif kullanan sayısı 11 milyona ulaşmış durumda. Bonus kart kullanıcıların bu kadar artması sebebiyle daha çok mağazada bonus kart kullanımı sağlandı.

Bankkart kumbara silinir mi?

Her iki alışverişte kazanılan puanlar 2020'den sonraki 2 takvim yılı sonu olan 31 Aralık 2022'de siliniyor.Bu hesaba göre puanlarınızı silinmeden kullanmaya çalışabilirsiniz.