Watergarden için hangi durakta inilir?

İçindekiler:

  1. Watergarden için hangi durakta inilir?
  2. Ümraniye'den Ataşehir belediyesine nasıl gidilir?
  3. Deniz Gezmiş Parkı Ataşehir hangi Otobüs gider?
  4. Ataşehire metrobüs ile nasıl gidilir?
  5. WaterGarden hangi semtte?
  6. Istanbul Ataşehir hangi yakada?
  7. Kadıköy Ümraniye nasıl gidilir?
  8. Brandium AVM hangi durakta?
  9. Water Garden ne zaman açılacak?
  10. Watergarden ne zaman yapıldı?
  11. Ataşehir Anadolu mu Avrupa mi?
  12. Ümraniye'ye nasıl gidilir metrobüs?
  13. One Tower AVM hangi otobüs gider?
  14. Ataşehir Brandium Residence nasıl gidilir?

Watergarden için hangi durakta inilir?

Watergarden Alışveriş Merkezi İstanbul Ataşehir'de bulunmaktadır. Kadıköy'den Rıhtım'dan 8A'ya binerek Ataşehir Belediyesi durağında inerek Watergarden Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Ümraniye'den Ataşehir belediyesine nasıl gidilir?

Ümraniye'den 13 numaralı otobüse binerek Ataşehir Belediyesi durağında inerek Ataşehir Belediyesi'ne ulaşabilirsiniz.

Deniz Gezmiş Parkı Ataşehir hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Deniz Gezmiş Parkı yakınından geçiyor: 11M, 13AB, 14BK, 20D.

Ataşehire metrobüs ile nasıl gidilir?

Ataşehir'e metrobüs ile doğrudan ulaşım imkânınız bulunmamaktadır. Metrobüs ile gelecekseniz, Uzunçayır metrobüs durağında inerek; Ataşehir otobüs ve minibüslerini kullanabilir ve Ataşehir'e ulaşım sağlayabilirsiniz. Metrobüs ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart kullanmanız gerekmektedir.

WaterGarden hangi semtte?

İstanbul'un en modern ve yüksek nüfuslu semti Ataşehir'de, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nin yanında yer alan WaterGarden İstanbul milyonlarca İstanbulluya, yerli ve yabancı turistlere eşsiz bir deneyim sunacak.

Istanbul Ataşehir hangi yakada?

Ataşehir, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir ilçedir. İstanbul'un doğu yarısında, Kocaeli Yarımadası'nın batı kısmında yer alan ilçenin denize kıyısı yoktur. 2008 yılında Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar'dan bâzı mahallelerin içine katılmasıyla ilçe statüsü kazanarak İstanbul'un 39 ilçesinden biri olmuştur.

Kadıköy Ümraniye nasıl gidilir?

Ümraniye'ye Kadıköy'den gelecekseniz; otobüs ve minibüs hatlarını kullanabilirsiniz. Kadıköy ile Ümraniye arasında ulaşım sağlayan otobüs hatları; 13, 14 ve 12 no'lu İETT hatlarıdır.

Brandium AVM hangi durakta?

Metrobüs ile Uzunçayır'da ininiz. Kartal tarafından çıktıktan sonra önünüzdeki otobüs durağından 14A, 320A, 19T numaralı otobüslerden herhangi birine binerek Gümrük Bölge Müdürlüğü durağında indiğinizde Brandium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Water Garden ne zaman açılacak?

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 30 Ağustos'ta gerçekleşecek büyük açılış öncesi muhteşem havuz show'ları, özel peyzaj düzenlemeleriyle şehrin içinde yemyeşil, nefes alan, eğlence dolu 15 bin metrekarelik şehir parkı ile İstanbullulara merhaba diyor.

Watergarden ne zaman yapıldı?

İstanbul Ataşehir'de, 2016 yılında açılmış olan Watergarden, “tadı başka” sloganıyla yola çıkan yenilikçi bir yeme içme ve eğlence merkezi!

Ataşehir Anadolu mu Avrupa mi?

Ataşehir, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir ilçedir. ... 2008 yılında Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar'dan bâzı mahallelerin içine katılmasıyla ilçe statüsü kazanarak İstanbul'un 39 ilçesinden biri olmuştur.

Ümraniye'ye nasıl gidilir metrobüs?

Ümraniye ilçesine metrobüs ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Aktarmalı olarak ulaşım sağlamak isterseniz; metrobüs ile Altunizade durağında indikten sonra M5 Üsküdar- Çekmeköy metro hattına ya da 13 no'lu Kadıköy- Çakmak Mahallesi/ Ataşehir otobüs hattına aktarma yapabilirsiniz.

One Tower AVM hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları One Tower yakınından geçiyor: 135-2, 173-1, 185-2, 185-7, 342.

Ataşehir Brandium Residence nasıl gidilir?

Ataşehir konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Brandium Residence konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 14A, 14S, 19SB, 19T, 320A.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4, M5.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-70.
BE