DYK ücreti ne kadar 2020?

İçindekiler:

  1. DYK ücreti ne kadar 2020?
  2. DYK kurs yöneticisi kaç saat ek ders alır?
  3. DYK kursları kaç ek ders?
  4. DYK kursunda nöbet tutulur mu?
  5. DYK 40 saate dahil mi?
  6. Ücretli öğretmen DYK kurs ücreti ne kadar?
  7. DYK kursları kaç TL?
  8. Öğretmen kaç saat DYK açabilir?

DYK ücreti ne kadar 2020?

2020 Öğretmenlerin Ek Ders ücreti Ne Kadar Olacak? (Gündüz,DYK,Yüksek Lisans,Doktora)
ZamanDersi verenEk ders başına net ücret*
Hafta içi gündüzÖğretmen17,10 TL
Yüksek lisans yapmış öğretmen17,95 TL
Doktora yapmış öğretmen19,66 TL
Gece, hafta sonu ve tatillerdeÖğretmen18,32 TL
4 satır daha

DYK kurs yöneticisi kaç saat ek ders alır?

06/26378 sayılı resmi gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'ın "Yetiştirme, okuma -yazma ve uyum kursları" başlıklı 8. maddesi şu şekildedir: "Kurslarda görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere haftada 10 saate kadar, ek ders görevi ...

DYK kursları kaç ek ders?

destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında maximum 15 saat ders alabilir. Maaş karşılığını doldurmayan öğretmenin DYK Kapsamında hafta içinde okuttukları ders saati öncelikli olarak aylık karşılığında değerlendirilmektedir. Maaş karşılığını doldurmayan öğretmenin hafta sonu kursu ise her türlü ek ders sayılmaktadır.

DYK kursunda nöbet tutulur mu?

Kamu Denetçiliği Kurumu, mezkur kararla hafta sonu DYK kurslarında nöbet görevi verilmesi gerektiğini açıkça belirtmiş olup gerekli yasal düzenlemelerin Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılması gerekmektedir.

DYK 40 saate dahil mi?

MEB'in yayınladığı "Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi İle İlgili Sık Sorulan Sorular ve Cevaplarında "Öğretmenler haftada okulda girdiği dersler dâhil toplam 40 saate kadar ders verebileceklerdir.

Ücretli öğretmen DYK kurs ücreti ne kadar?

Devlet okullarında çalışan ücretli ve kadrolu öğretmenlerin ek ders ücreti ise 21,46 TL oldu. 2021 yılı destekleme ve yetiştirme kursu ek ders ücreti Temmuz ayında memurlara yapılan zamla birlikte belli oldu. Buna göre, DYK öğretmen ek ders ücreti, 42,41 TL oldu.

DYK kursları kaç TL?

2021 Temmuz ayında memur maaşlarına ve alınan ücretlere zam yapıldı. 2021 yılı Destekleme ve yetiştirme kursu ek ders ücreti 42,41 TL oldu. 2021 Ocak ayında yapılan yüzde 7,36'lık zam oranı sonrasında DYK'lar hafta içi ek ders ücreti 39,11 TL , hafta sonu verilen DYK ise 41,9 TL olmuştu.

Öğretmen kaç saat DYK açabilir?

Kararın 5 ve 6'ncı maddelerine göre genel bilgi ve meslek dersi öğretmenlerinin, aylık ve ek ders ücreti karşılığında haftada 30 saat, destekleme ve yetiştirme kurslarında ise aynı Kararın 8'inci maddesine göre haftada 10 saat daha olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutmaları mümkün bulunmaktadır.