Iş Bankası Genel Müdürü kimdir?

İçindekiler:

  1. Iş Bankası Genel Müdürü kimdir?
  2. Iş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kimdir?
  3. Iş bankası insan kaynakları müdürü kim?
  4. Türkiye iş Bankası ilk Genel Müdürü Kimdir?
  5. Iş bankası özel mi devlet bankası mı?
  6. Türkiye iş Bankası kurucusu kimdir?
  7. Iş Bankasi hisseleri kime ait?
  8. Türkiye iş bankasi kime ait?

Iş Bankası Genel Müdürü kimdir?

Türkiye İş Bankası'nın tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Adnan Bali'nin Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesine, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran'ın Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Iş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kimdir?

Hakan Aran 1968, Antakya. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olan Sayın Hakan Aran Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme yüksek lisans programını tamamlamış olup halen İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde bankacılık doktorası yapmaktadır.

Iş bankası insan kaynakları müdürü kim?

Emine Özkan - İnsan Kaynakları - Türkiye İş Bankası | LinkedIn.

Türkiye iş Bankası ilk Genel Müdürü Kimdir?

Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası, Atatürk'ün direktifleriyle İzmir Birinci İktisat Kongresi'nde alınan kararlar doğrultusunda 26 Ağustos 1924 tarihinde kuruldu. İş Bankası ilk Genel Müdürü Celal Bayar'ın liderliğinde iki şube ve 37 personel ile hizmete başladı.

Iş bankası özel mi devlet bankası mı?

Türkiye İş Bankası A.Ş., kısaca İş Bankası, Türkiye'de bireysel ve ticari bankacılık hizmeti sunan en büyük özel bankadır. 1924'te Mustafa Kemal Atatürk'ün yönergeleriyle kurulan İş Bankası, cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankasıdır.

Türkiye iş Bankası kurucusu kimdir?

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye İş Bankası/Kurucuları

Iş Bankasi hisseleri kime ait?

* Bu hisseler, Atatürk'e ait hisseler olup, Atatürk'ün vasiyeti gereğince Cumhuriyet Halk Partisi tarafından temsil edilmektedir.

Türkiye iş bankasi kime ait?

İş Bankası, 26 Ağustos 1924 tarihinde kurulmuştur. Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. İş Bankası'nın genel merkez binası İstanbul Levent'te bulunmaktadır. Bankanın yönetim kurulu başkanı Adnan Bali'dir.