Türk Telekom Çağrı engelleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Çağrı engelleme nasıl yapılır?
  2. 0850 ile başlayan numaraları nasıl engellerim?
  3. Samsung numara engelleme nasıl kaldırılır?
  4. Çağrı engelleme nasıl anlaşılır?

Türk Telekom Çağrı engelleme nasıl yapılır?

Çağrı Engelleme servisini aşağıdaki yöntemlerle aktifleştirebilirsiniz. SMS ile: Çağrı Engelleme servisini kullanmaya başlamak için "ENGELLE" yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Üyeliğiniz etkinleştirildikten sonra engellenen ya da izin verilen listelerini oluşturmaya başlayabilirsiniz.

0850 ile başlayan numaraları nasıl engellerim?

Android İçin 850'li Numara Engelleme Bu yöntemlerden ilki Android cihazlar için sizi arayan rahatsız eden numaraları engelleyebildiğiniz “engelle” menüsüdür. Callblocker uygulaması ile de 0850'li numara bloğunu engelleyebilirsiniz.

Samsung numara engelleme nasıl kaldırılır?

ANDROİD TELEFONDA NUMARA ENGELLEME KALDIRMA - Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. - Sırası ile Ayarlar > telefon > Arama engelleme> engellenenler listesine dokunun. - Engellemesini kaldırmak istediğiniz numaranın yanında 'Temizle' ya da 'Engellemeyi Kaldır'a dokunun.

Çağrı engelleme nasıl anlaşılır?

Aranan telefonda sadece bir zil sesi duyuyorsanız ya da zil sesi hiç duymuyorsanız bu durum aranan kişinin sizi engellediğini gösterir. Aynı zamanda meşgul sinyali ve meşgul sinyalinin ardından bağlantının kesilmesi de karşınızdaki kişinin sizi engellediğini gösterir.