Bentonit kili saça nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Bentonit kili saça nasıl uygulanır?
  2. Sirke ile saç bakımı nasıl yapılır?
  3. Yeşil kil maskesi nasıl hazırlanır?
  4. Loreal kil maskesi saça nasıl uygulanır?
  5. Yesil kil sivilce yapar mi?
  6. Yüz için kil maskesi nasıl yapılır?
  7. Saç için kil maskesi nasıl yapılır?
  8. Loreal şampuan öncesi kil maskesi nasıl kullanılır?

Bentonit kili saça nasıl uygulanır?

*Birikmiş kir ve yağı çıkarmak için saçınızı hafif bir şampuanla yıkayın. *Saçlarınız hala nemliyken, hazırlanan bentonit kil saç maskesini uygulayın. *Yavaşça köklerden uçlara doğru ilerleyin ve tüm saç tellerinin düzgün bir şekilde kaplandığından emin olun. *Maskeyi 20 dakika kadar saçınızda bekletin.

Sirke ile saç bakımı nasıl yapılır?

Sirkeyle saç uzatma yöntemi nasıl uygulanır? Elma sirkesi ve suyu güzelce karıştırdığınızda karışımınız hazır olmuş demektir. Bu karışımı duşa girip saçlarınızı her zamanki gibi güzelce yıkayıp köpüklerden tamamen arındırdıktan sonra saçınıza diplerinden uçlarına kadar uygulayın.

Yeşil kil maskesi nasıl hazırlanır?

Siyah noktalarınız varsa bir tatlı kaşığı papatya suyu ile bir çay kaşığı yeşil kili kıvam alana kadar karıştırın. Daha sonra göz çevrenize dikkat ederek cildinize uygulayın. Maskeniz kuruyana kadar bekleyin. Kuruduktan sonra ılık su ile cildinizi temizleyin ve bu uygulamayı her hafta bir gün olacak şekilde deneyin.

Loreal kil maskesi saça nasıl uygulanır?

Şampuandan önce kuru saç diplerinize uygulayın. 5 dakika boyunca bekletin, saçınızdaki fazla yağı ve kiri alır. Suyla diplere masaj yaparak fazla ürünü arındırın. Saç diplerinizin ferahladığını ve hafiflediğini hissedeceksiniz.

Yesil kil sivilce yapar mi?

Sivilceye meyilli ciltlerde çok büyük mucizeler yaratan yeşil kil maskesi haftada bir defa düzenli uygulandığında ciltteki sivilceleri yok etmektedir. Bunun dışında yeşil kil maskesinin siyah nokta oluşumunu da yok ettiği bilinir.

Yüz için kil maskesi nasıl yapılır?

2 yemek kaşığı kili, 4-5 yemek kaşığı suda eritin. Yüzünüzden akmayacak bir kıvama gelince içine 1 çay kaşığı bal ekleyip karıştırın. Sonra yüzünüze sürün. Kuruduktan sonra ılık sui le yıkayın.

Saç için kil maskesi nasıl yapılır?

Biriken kir ve yağı temizlemek için saçınızı hafif bir şampuanla yıkayın. Saçlarınız hala nemliyken, hazırlanan bentonit kil saç maskesini uygulayın. Köklerden uçlara kadar yavaşça uygulayın. 20 dakika kadar bekleyin. 20 dakika sonra saçınızı ılık suyla durulayın ve tüm kilin yıkandığından emin olun.

Loreal şampuan öncesi kil maskesi nasıl kullanılır?

+ Ürün Bilgisi
  1. Şampuandan önce kuru saç diplerinize uygulayın.
  2. 5 dakika boyunca bekletin, saçınızdaki fazla yağı ve kiri alır.
  3. Suyla diplere masaj yaparak fazla ürünü arındırın. ...
  4. Daha iyi sonuç almak için, 3 Mucizevi Kil ailesinin şampuanı ve saç kremi ile birlikte kullanın.