Aspirin ve bal maskesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aspirin ve bal maskesi ne işe yarar?
  2. Bal ve aspirin maskesi nasıl yapılır?
  3. Limon aspirin karışımı ne işe yarar?
  4. Limon ve bal neye iyi gelir?
  5. Limon ve bal maskesi ne işe yarar?

Aspirin ve bal maskesi ne işe yarar?

Sivilcelerinizin azdığı, sinirinizi bozduğu dönemler için süper etkin bir maske olan aspirin-bal karışımı hem sivilcelerinizi iyileştiriyor hem de kurudukça cilde yapıştığı için temizlerken peeling etkisi yaparak cildinizi yumuşacık bırakıyor.

Bal ve aspirin maskesi nasıl yapılır?

Aspirin, ılık su ve balı karıştırın. Krem kıvamına gelince yüzünüze sürün ve 15 dakika yüzünüzde tutun. Maske yüzünüzde kurumaya ve cildinizi germeye başlayacak. 15 dakika sonra ılık suyla yüzünüzü durulayın. Aspirin ve balla yapacağınız bu maske harika bir nemlendirici olabilir.

Limon aspirin karışımı ne işe yarar?

Aspirin ve limon suyu birleşince cilt için harika bir ikili haline geliyor ve cildinizi tazeleyip iyileştiriyorlar. Bu ikiliden aspirin cilde peeling yapan bazı bileşikler içerirken, limon da içerdiği C vitamini sayesinde güneş hasarını en aza indirgiyor.

Limon ve bal neye iyi gelir?

Ballı limonlu su içeriğindeki vitamin, mineral ve amino asitler ile vücudun savunma mekanizmasını güçlendirir. Bal ve limon yüksek oranda antioksidan içeren besinlerdir. Bu sayede vücuttaki serbest radikaller ile savaşır. Hastalıklara kapı aralayan toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar.

Limon ve bal maskesi ne işe yarar?

LİMON VE BAL MASKESİNİN CİLDE ETKİLERİ 1.Nazik bir temizleyicidir ve sivilceleri kurutur. 2.Akneleri temizler. 3.Gözenekler büyüklüğünü miniminize eder. 4.Cildin yatıştırır, pürüzleştirir ve kızarıkları azaltır.