Türkan Şoray hangi estetik ameliyatları oldu?

İçindekiler:

  1. Türkan Şoray hangi estetik ameliyatları oldu?
  2. Türkan Şoray'ın yüzünde estetik var mı?
  3. Şener Şen kaç filmde rol aldı?
  4. Şener Şen ve Kemal Sunal kaç kere aynı filmde oynadı?
  5. Ali Şen kaç filmde rol aldı?

Türkan Şoray hangi estetik ameliyatları oldu?

Nihat Yavuz tarafından laparoskopi yöntemiyle ameliyat edilen sanatçının sol böbrek üstü bezi alınmıştı. Türkan Şoray, 2017'de hipofiz adenomu nedeniyle Prof. Dr. Nurperi Gazioğlu tarafından endoskopik transsfenoidal yöntemle beyninden de ameliyat edilmişti.

Türkan Şoray'ın yüzünde estetik var mı?

Geçtiğimiz aylarda estetik yaptırdığı iddiasıyla gündeme gelen Şoray'ın son paylaşımı, iddiaları güçlendirdi. Fazla kilolarından da kurtulan usta oyuncunun son hali hayran bıraktı. Eski formuna kavuşan ve Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren usta sanatçı Türkan Şoray yıllar önceki haline geri döndü.

Şener Şen kaç filmde rol aldı?

Babası Ali Şen'in de sinemaya yönelen Şener Şen, bu zamana kadar 60'tan fazla sinema filminde başrol oynadı. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı Tosun Paşa filminin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturuyor.

Şener Şen ve Kemal Sunal kaç kere aynı filmde oynadı?

Kemal Sunal ve Şener Şen toplamda 3 filmde beraber oynamıştır. Beraber oynadıkları; İlk film Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı(1975) (IMDb 9,0) // Ferit'in çocuğu olmuştur. İkinci film Hababam Sınıfı Uyanıyor (1977) (IMDb 8,9) // Ahmet burslu olarak okula başlamıştır.

Ali Şen kaç filmde rol aldı?

Türk sinemasının efsane oyuncularından olan sanatçı, kameralar karşısında ilk rolünü 1954 yılında oynadı. Aynı zamanda Şener Şen'in babası olan Ali Şen, komediden drama birçok eserde rol almış, 290 kadar sinema filminde oynamıştır.