Ziraat Bankasi hesap numarami nasil ogrenirim?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankasi hesap numarami nasil ogrenirim?
  2. Ziraat Genç Kart kredi kartı numarası nerede yazar?
  3. Kredi kartı numarası neresi?
  4. Ziraat Bankası kart güvenlik numarası nerede yazar?

Ziraat Bankasi hesap numarami nasil ogrenirim?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan HESAPBILGI yazıp boşluk bırakıp kartınızın son 6 hanesini 4747'ye SMS gönderdiğinizde kartınıza tanımlı hesapların " hesap numarası" bilgisini SMS ile öğrenebilirsiniz.

Ziraat Genç Kart kredi kartı numarası nerede yazar?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır. POS veya ATM'de yapmanız gereken tek şey, kartınızı taktıktan sonra ekrandan hangi kartınızı kullanacağınızı seçmektir.

Kredi kartı numarası neresi?

Kart numarası, kart ile alışveriş yapmanızı sağlayan 16 haneli numaradır. Kart numarası, kartın ön yüzünde yazılı olur. Kart üzerinde yer alan 16 hanelik sayıdaki her rakamın kendine özgü bir anlamı vardır. Kart üzerindeki ilk rakam kartın Visa mı yoksa MasterCard mı olduğunu gösterir.

Ziraat Bankası kart güvenlik numarası nerede yazar?

Kart Doğrulama Kodu (İngilizce: Card Verification Code (CVC)), kredi kartına ait bir güvenlik kodudur. CVV kodu veya güvenlik numarası, kredi kartının arka yüzündeki, genelde beyaz alana basılı rakamların son 3 hanesidir.