Çanakkale Eceabat feribot kaç dk?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Eceabat feribot kaç dk?
  2. Bozcaada feribotu kaç lira?
  3. Çanakkale Kilitbahir feribot kaç dk?
  4. Geyikli Bozcaada arası feribotla kaç saat?
  5. Gestaş şirketi kime ait?
  6. Çanakkale'ye feribot var mı?

Çanakkale Eceabat feribot kaç dk?

Toplam geçiş süresi 25 dakikadır. Çanakkale ye giden Feribotlar Eceabat GESTAŞ vapur iskelesinden kalkmaktadır. Yaz aylarında feribot için araç kuyruğu bazen çok uzun olabilir, bu durumda 2. alternatif ortalama 30 – 40 araç alan Kilitbahir motorlarıdır.

Bozcaada feribotu kaç lira?

Bozcaada Feribotu Araçla Geçiş Ücretleri 2020 Bu durum hem yayalar hem araçlar için geçerlidir. Bozcaada feribot ücretleri 2019 yılında güncel tarife ile Gestcart öğrenci 2,5 TL, yolcu 11 TL, otomobil 110 TL, Gestcart indirimli yolcu 9 TL'dir.

Çanakkale Kilitbahir feribot kaç dk?

Bireysel seyahatlerinizde otomobiliniz için en kısa ve hızlı geçiş hattı ÇanakkaleKilitbahir feribot hattıdır. Feribot yolculuğu 7-8 dk sürmektedir ve ücret olarak en uygun feribot hattıdır. 24 saat içerisinde gidiş dönüş indiriminden yararlanabilirsiniz. Eceabat – Kilitbahir arası yaklaşık 2-3 km mesafededir.

Geyikli Bozcaada arası feribotla kaç saat?

Arabalı Feribot Seferleri Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor.

Gestaş şirketi kime ait?

Biz. Gestaş Deniz Ulaşım, 2006 yılı Ağustos ayında Çanakkale bölgesindeki iskeleler ve deniz ulaşımının özelleştirme kararıyla Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nden (TDİ) Çanakkale İl Özel İdaresi'ne devriyle faaliyetlerine başlamıştır. Şirketimiz, %99.87 hissesine sahip Çanakkale İl Özel İdaresi şirketidir.

Çanakkale'ye feribot var mı?

Çanakkale bölgesine yolu düşen ve yorgun olan ziyaretçilerin en çok aradığı hizmet “Çanakkale'den İstanbul'a feribot var mı?” maalesef yok. ... Çanakkale'den feribot ile Eceabat'a geçip, sırayla Gelibolu, Keşan, Malkara, Tekirdağ üzerinden İstanbul'a ulaşabilirsiniz.