Avukat UYAP a nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Avukat UYAP a nasıl girilir?
  2. UYAP a nasil girebilirim?
  3. UYAP hangi tarayıcı ile çalışır?
  4. UYAP Avukat Portalı üzerinden online duruşma izlenebilir mi?
  5. Uyap Vatandaş Portalına giriş yapan kişiler davalarla ilgili hangi bilgilere erişemez?
  6. Uyap Vatandaş Girişi Nasıl Yapılır?
  7. UYAP Giriş hangi uygulama ile açılır?
  8. UYAP'ta evrak onay işlemi neyi temsil eder?
  9. UYAP Vatandaş Portalına giriş yapan kişiler davalarla ilgili hangi bilgilere erişir?
  10. UYAP Vatandaş portalından hangi bilgilere erişebilir?

Avukat UYAP a nasıl girilir?

Portal'ın adresi https://avukat.uyap.gov.tr'dir. Avukatlarımız, bu adresi internet tarayıcılarına girerek Avukat Portala giriş yapabilirler.

UYAP a nasil girebilirim?

Vatandaş Bilişim Sistemi'ne e-Devlet Kapısını kullanarak e-Devlet şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. e-Devlet şifreniz ile doğrulama yapıldıktan sonra sistemimize yönlendirileceksiniz.

UYAP hangi tarayıcı ile çalışır?

E-imza ile giriş yapmak isteyen kullanıcılar, Mozilla Firefox, Internet Explorer (11.0 ve üstü), Safari veya Maxthon tarayıcıları kullanabilirler.

UYAP Avukat Portalı üzerinden online duruşma izlenebilir mi?

Avukatların E-imza ve Mobil-imza aracılığı ile internet üzerinden ile UYAP Sistemi aracılığı ile bağlanarak online şekilde dava ve icra takibi (e-takip) açabildikleri, yetkileri dâhilinde sistemdeki vekâleti bulunan dosyalarını inceleyebildikleri Avukat Portal, üzerinden de online duruşmalar görülebilecektir.

Uyap Vatandaş Portalına giriş yapan kişiler davalarla ilgili hangi bilgilere erişemez?

NOT: Sisteme e-devlet şifresi ile giriş yapan vatandaşlarımız UYAP kapsamında adli ve idari yargı birimlerinde görülmekte olan dava dosyalarını ve evraklarını görebilir fakat veri güvenliği açısından dava açma ve evrak gönderme işlemlerini e-imza girişi olmadan yapamazlar.

Uyap Vatandaş Girişi Nasıl Yapılır?

Uyap vatandaş girişi için e-Devlet şifresi -imza, mobil imza ve e-devlet üzerinden dört seçenekle UYAP Vatandaş Portalına bağlanabilirsiniz. Bu sistemden tüm davalara ait bilgileri takip edebilmektedirler. Vatandaşlar bu linke tıklayarak https://vatandas.uyap.gov.tr/index.html adresinden de giriş yapılabilmektedir.

UYAP Giriş hangi uygulama ile açılır?

1- http://avukat.uyap.gov.tr adresine gidilir, gidilen sayfada sağ üst köşede bulunan "Sisteme Giriş" butonuna tıklanır. 2- Açılan sayfada "E-devlet aracılığı ile giriş" seçeneği ile devam edilir.

UYAP'ta evrak onay işlemi neyi temsil eder?

Onay işlemi yapıldığı takdirde 2010/9 nolu Hukuk Dava Dosyasına eklediğiniz evrakı görebilirsiniz. Şeklinde bilgi verdiğinde; evrak mahkemeye gönderilmiştir. Yargı birimi tarafından onay işlemi yapıldığında, Avukat portalda ilgili dosya evrakında evrakınızı görüntüleyebilirsiniz.

UYAP Vatandaş Portalına giriş yapan kişiler davalarla ilgili hangi bilgilere erişir?

Sisteme e-devlet şifresi ile giriş yapan vatandaşlarımız UYAP kapsamında adli ve idari yargı birimlerinde görülmekte olan dava dosyalarını ve evraklarını görebilir fakat veri güvenliği açısından dava açma ve evrak gönderme işlemlerini e-imza girişi olmadan yapamazlar.

UYAP Vatandaş portalından hangi bilgilere erişebilir?

Vatandaş Portal Bilgi Sistemi (Vatandaş Portalı) sayesinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası bulunan tüm vatandaşlarımız; Adli yargı, idari yargı ve icra birimlerindeki tarafı oldukları dosyaları Vatandaş Portalına (https://vatandas.uyap.gov.tr) adresinden e-Devlet şifresi aracılığıyla giriş yaparak takip ...