Telefon olmadan WhatsApp kullanılabilir mi?

İçindekiler:

  1. Telefon olmadan WhatsApp kullanılabilir mi?
  2. Windows 7 WhatsApp Nasıl Kurulur?
  3. WhatsApp internet paketi olmadan çalışır mı?
  4. WhatsApp web nasıl açılıyor?
  5. Web WhatsApp nasıl yüklenir?

Telefon olmadan WhatsApp kullanılabilir mi?

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, hemen hemen bütün akıllı telefon kullanıcıları tarafından kullanılıyor. ... WhatsApp'ı kullanabilmek için akıllı telefonunuzun olması şart değil, sadece bir bilgisayarınızın olması yeterli.

Windows 7 WhatsApp Nasıl Kurulur?

WhatsApp Masaüstü'nü indirme
  1. Bilgisayarınızın tarayıcısında WhatsApp İndirme sayfasına giderek .exe veya . dmg dosyasını indirin.
  2. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra .exe veya . dmg dosyasını açın ve yüklemeyi tamamlamak için talimatları izleyin.

WhatsApp internet paketi olmadan çalışır mı?

Ancak gelen bilgilere göre; internetsiz WhatsApp kullanabilmek mümkün. İnternetsiz WhatsApp kullanabilmek için bir takım ayarlar yapmak gerekiyor. Ancak internetsiz WhatsApp şimdilik sadece Android cihazlarda çalışıyor.

WhatsApp web nasıl açılıyor?

WhatsApp'ın Web sürümünü kullanmak için; Android'de, Sohbet ekranında > Menü > Web, iPhone'da, Ayarlar > WhatsApp Web ve Windows Phone'da ise Menü > Web'e gidin. Daha sonra uygulama sizden kamera erişimi isteyecek. Kamera erişimine evet deyin ve bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresini açın.

Web WhatsApp nasıl yüklenir?

●Google Chrome tarayıcınız üzerinden https://web.whatsapp.com/ WhatsApp Web adresine ulaşın. Telefonunuzda karşınıza gelen ekranda "TAMAM ANLAŞILDI" seçeneğinin üzerine dokunun. ●Bu adımdan sonra kameranız açılacak. Daha önceden Google Chrome üzerinde açtığınız WhatsApp Web sayfasında da bir barkod gösterilecek.