Genişletilmiş mavi kasko ne demek?

İçindekiler:

  1. Genişletilmiş mavi kasko ne demek?
  2. Axa Sigorta Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?
  3. Axa Sigorta ne oldu?
  4. AXA genişletilmiş kasko neleri kapsar?
  5. Axa Sigorta sahibi kim?
  6. Özel sağlık sigortası yatarak tedavi neleri kapsar?
  7. AXA tutumlu kasko ne demek?

Genişletilmiş mavi kasko ne demek?

Mavi Kasko Sigorta poliçeniz; çarpma, devrilme, yanma, çalınma, gibi zararlar karşısında aracınızı güvence altına alıyor. Ayrıca Mavi Kasko Sigortası size, aşağıda belirttiğimiz Genişletilmiş Kasko Koruması teminatlarını da standart olarak sunuyor.

Axa Sigorta Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

  1. Kiralık araç, çekici, çilingir ve benzeri acil yardım hizmetleri için 0850 250 99 99-2-2.
  2. Hasar ihbarında bulunmak için 0850 250 99 99-2-3.
  3. Hasar dosyanız hakkında bilgi almak için 0850 250 99 99-2-4.
  4. Sağlık poliçesi bilgilendirme hattı için 0850 250 99 99-2-5.
Daha fazla öğe...

Axa Sigorta ne oldu?

AXA ve OYAK'ın Türkiye'deki sigorta faaliyetlerinin, tek bir çatı altında toplanmasına karar verildi. AXA OYAK Holding kuruldu. Oyak Sigorta, Nordstern İmtaş Sigorta, AXA OYAK Hayat Sigorta ve Nordstern İmtaş Hayat Sigorta'daki AXA ve OYAK'a ait hisseler AXA OYAK Holding'e devredildi.

AXA genişletilmiş kasko neleri kapsar?

Büyük Hasar Kasko Sigortası Bu ürün ile aracınız çarpma, çarpışma, yangın, hırsızlık, doğal afetler, grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, kötü niyetli hareketler ve terör ile hayvanların araca vereceği zararlara karşı teminat altındadır.

Axa Sigorta sahibi kim?

AXA OYAK Holding kuruldu. Oyak Sigorta, Nordstern İmtaş Sigorta, AXA OYAK Hayat Sigorta ve Nordstern İmtaş Hayat Sigorta'daki AXA ve OYAK'a ait hisseler AXA OYAK Holding'e devredildi.

Özel sağlık sigortası yatarak tedavi neleri kapsar?

Yatarak Tedavi: Poliçenizin başlangıç tarihi itibariyle yatarak tedavi gerektiren tıbbi müdahale masraflarını karşılar. Sigortalının dahili ve/veya cerrahi yatışları, Cerrah veya hekim ücretleri, Ameliyat malzeme giderleri, kapsam dahilindedir.

AXA tutumlu kasko ne demek?

AXA Tutumlu Kasko Sigortası, aracını ana risklere karşı teminat altına alırken diğer alternatiflere kıyasla daha ekonomik bir seçeneği tercih etmek isteyen araç sahiplerine uygun bir üründür.