Hamilelikte ayva bebeği güzelleştirir mi?

İçindekiler:

  1. Hamilelikte ayva bebeği güzelleştirir mi?
  2. Ayva doğumu kolaylaştırır mı?
  3. Hamilelikte elma yemek bebeği güzelleştirir mı?
  4. Bebeğin doğum kanalına girmesi için ne yapmalıyım?

Hamilelikte ayva bebeği güzelleştirir mi?

A, B, C vitaminlerini de barındıran ayva doğum uzmanları tarafından anne adaylarına en çok önerilen meyveler arasında yerini alıyor. Hamilelik döneminde yenildiğinde doğacak olan çocuğun güzel olmasını sağladığına inanılan ayva, cildin korunmasını da sağlıyor.

Ayva doğumu kolaylaştırır mı?

Ayva suyu aşırı adet kanamasını önler, bağırsak kanamalarını keser, dizanteriye karşı çok faydalıdır. Doğumu kolaylaştırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatılıp içilmelidir.

Hamilelikte elma yemek bebeği güzelleştirir mı?

Elma tüketimi bebeğin cildinin güzelleşmesine fayda sağlamaktadır. Hamilelikte bebeği güzelleştiren yiyecekler için ön sıralarda yer alan bulunan quercetin maddesi bebeğin beyin fonksiyonlarına olumlu etki etmektedir. Quercetin meyvelere rengini veren bir maddedir. Güzelleştirici etkisi mevcuttur.

Bebeğin doğum kanalına girmesi için ne yapmalıyım?

Hamileliğin son aylarına gelindiğinde vücudu rahatlatacak ve kaslarınızı gevşetecek bazı hareketler yapmak, bebeğinizin aşağıya inişini de kolaylaştıracaktır. Özellikle dizleri iki tarafa geniş şekilde açarak oturmak veya karnınızın aşağıya doğru sarkmasını sağlayarak durmak, rahim ağzına baskıyı arttıracaktır.