Eminönünden Heybeliada kaç saat?

İçindekiler:

  1. Eminönünden Heybeliada kaç saat?
  2. Anadolu yakasından heybeliadaya nasıl gidilir?
  3. Istanbul Heybeliada arası kaç saat?
  4. Eminönü Büyükada Vapur nereden kalkıyor?
  5. Adaya giderken yanımıza ne almalıyız?
  6. İstanbul hangi adaya gidilmeli?

Eminönünden Heybeliada kaç saat?

Bunlardan birisi şehir hatları vapurları, diğeri ise yolcu motorları ve motorlu tekneler ile gitmek. Şehir hatları vapurları ve tekneler ile Heybeliada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat, Kabataş'tan 1 saat 15 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 30 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.

Anadolu yakasından heybeliadaya nasıl gidilir?

Kadıköy'den Heybeliada'ya ulaşımın birinci yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Yarım saat ile 1 saat arasında değişen aralıklarda geçen bu vapur Kınalıada, Burgazada'ya uğrayarak 1 saat sonra Heybeliada'ya ulaşmaktadır.

Istanbul Heybeliada arası kaç saat?

Kabataş ve Kadıköy Kabataş'tan kalkan Şehir Hatları vapuru Kadıköy'e uğrarsa 1 saat 20, uğramazsa 1 saat 10 dakikada Heybeliada'ya ulaşım sağlıyor.

Eminönü Büyükada Vapur nereden kalkıyor?

Eminönü'nden Büyükada'ya ulaşımın birinci yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir.

Adaya giderken yanımıza ne almalıyız?

Şapka, güneş gözlüğü ve kremi. Adalar'ın tepelerinde seyir keyfi için ince bir hırka. En rahat ayakkabılarınız. Vapurdan martıları beslemek için birkaç adet susamlı simit ya da çizi.

İstanbul hangi adaya gidilmeli?

İstanbul Adalar'ın en gözdeleri; Büyükada, Heybeliada, Kınalıada ve Burgazada'dır. Özellikle hafta sonunu trafik çilesinden uzak, dolu dolu geçirmek istiyorsanız Adalar tam size göre. Bizim tavsiyemiz, bu gezi için erken yola çıkmanız ve bütün bir gününüzü adalar gezisi için ayırmanız olacaktır.