WhatsApp durum videoları nereye kaydediyor?

İçindekiler:

  1. WhatsApp durum videoları nereye kaydediyor?
  2. WhatsApp resimleri kaydediliyor mu?
  3. Whatsappta fotoların galeriye kaydedilmesi nasıl engellenir?
  4. WhatsApp durum dosyaları nereye kaydediyor?
  5. WhatsApp durum Arşivi nasıl bulunur?
  6. WhatsApp mesajlarımızı kaydediyor mu?
  7. WhatsApp Konuşma kaydediliyor mu?
  8. Whatsapptan gelen resimler galeriye nasil kaydedilir?

WhatsApp durum videoları nereye kaydediyor?

Herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması sayesinde 'Dosyalarım' seçeneğinden / WhatsApp / Media'ya giriyoruz. Sağ üstte bulunan üç noktaya basıyoruz. Artık ".Statuses" adında bir klasör görmelisiniz. Bu klasörü açın ve kaydetmek istediğiniz durumu bulun.

WhatsApp resimleri kaydediliyor mu?

WhatsApp gizlilik notlarına göre hizmet, tarih damgaları ve mesajların hangi numaralara gönderilip hangilerinden alındığı gibi günlük bilgileri saklıyor. Hizmet üzerinden alınan dosyalar, “kısa bir süre” saklandıktan sonra siliniyor.

Whatsappta fotoların galeriye kaydedilmesi nasıl engellenir?

Android akıllı telefonlarda WhatsApp'tan gelen fotoğrafların telefona otomatik olarak kaydolmasını engellemek için WhatsApp > Ayarlar > Veri Kullanımı bölümü üzerinden "Mobil veri kullanırken", "Wi-Fi'ya bağlıyken", "Dolaşımdayken" seçeneklerinin tamamını "Medya yok" olarak ayarlamak gerekiyor.

WhatsApp durum dosyaları nereye kaydediyor?

Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.

WhatsApp durum Arşivi nasıl bulunur?

Peki ya arşiv bölümü nerede? - Sohbetler bölümünden arşivlemek istediğiniz sohbeti sağdan sola doğru hızlı bir şekilde kaydırın. Sağ tarafta karşınıza çıkan arşivle seçeneğinden o sohbeti arşivleyebilirsiniz. - Arşivlenen dosyayı görmek içinse ekranı yukarı doğru ve hemen ardından aşağı doğru kaydırın.

WhatsApp mesajlarımızı kaydediyor mu?

WhatsApp, gizlilik notlarına göre kişi isimleri ve adresleri saklamıyor. ... WhatsApp, mesajlarınızı uzun süre saklamıyor. Sunucular, teslim edilmeyen mesajları 30 gün saklıyor, bu süre içerisinde mesaj teslim edilmemişse siliniyor.

WhatsApp Konuşma kaydediliyor mu?

Önemle belirtmek gerekir ki, WhatsApp sosyal medya platformunda, uçtan uca şifreleme yöntemi her zaman etkindir ve uçtan uca şifrelemeyi kapatmak mümkün değildir. Bu sebeple, Devletin vatandaşların sosyal medya sağlayıcıları aracılığıyla yaptıkları sohbetleri kayıt altına alacağı iddiaları tamamen asılsızdır.

Whatsapptan gelen resimler galeriye nasil kaydedilir?

Whatsapp uygulamasına giriş yaptıktan sonra sırasıyla Ayarlar—Sohbetler'e tıklamalısınız. Sohbetler menüsündeki 'Medyayı Galeride Göster' seçeneğini pasif hale getirmelisiniz.