Bebek pudrasını yüze sürmek zararlı mı?

İçindekiler:

  1. Bebek pudrasını yüze sürmek zararlı mı?
  2. Bebek Pudrasının cilde faydası nedir?
  3. Makyajda Baking nasıl yapılır?
  4. Bebek yağı yüze nasıl uygulanır?

Bebek pudrasını yüze sürmek zararlı mı?

Bebek pudrası, cilde çok iyi gelen bir maddedir. Bebek pudrası makyajdan cilt bakımına, saç yağlanmasından sivilcelere hatta yüzde oluşan birçok lekeyi de gidermede oldukça başarılı olduğu kanıtlandı. Bebek pudrasını özellikle aşırı yağlı ciltlerde fondöteni sabitlemek için kullanabilirsiniz.

Bebek Pudrasının cilde faydası nedir?

– Sivilcelerin kurumasını sağlar ve görünümlerini azaltmaya yardımcı olur. Sivilce lekelerini azaltmak için haftada 2 defa lekelerin üzerine bebek pudrası uygulayabilirsiniz. – Makyajınızın kalıcılığını arttırmak için bebek pudrasını cildinize fırça yardımı ile dağıtarak sabitlenmesini sağlayabilirsiniz.

Makyajda Baking nasıl yapılır?

Baking tekniği transparan pudra kullanırak yapılan makyaj pişirme tekniğidir. Makyaj pişirmekten kastedilen, kapatıcının üzerine uyguladığın transparan pudra 10 dakika içinde vücut ısınla birleşerek pişiyor. Böylece daha kalıcı, pürüzsüz ve aydınlık bir ten görünümüne erişebiliyorsun.

Bebek yağı yüze nasıl uygulanır?

Özellikle kuru bir cilde sahip olanlar bebek yağının derinlemesine nemlendirme özelliğinden faydalanabilirler. En fazla etkisi banyo sonrasında uygulama ile edinebilirler. Eğer gün içerisinde de cilt kuruluğu yaşanıyor ise o zaman aynı miktarda su ve bebek yağı karıştırılarak cilde masaj yaparak yedirilmelidir.