Ufka Yolculuk sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. Ufka Yolculuk sınav sonuçlarına nasıl bakılır?
  2. Ufka Yolculuk sınav sonuçları açıklandı mı?
  3. Ufka Yolculuk hediyeleri nelerdir?
  4. Ufka Yolculuk Sınavı nasıl girilir?
  5. Ufka Yolculuk sinavina kimler girebilir?
  6. Ufka Yolculuk 2 aşama sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ufka Yolculuk sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

Ufka Yolculuk sınav sonuçları 6 Mayıs itibariyle açıklanıyor. 1. aşama Ufka Yolculuk sınav sonuçları taban puanları ufkayolculuk.com adresinden duyuruluyor. Yüzbinlerce öğrencinin giriş yaptığı Ufka Yolculuk sınav sonuçları bu akşam saat 20:00 itibariyle öğrenilecek.

Ufka Yolculuk sınav sonuçları açıklandı mı?

UFKA YOLCULUK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Sınav sonuçları 1 Haziran 2021 Salı günü saat: 20:00'da açıklanacak.

Ufka Yolculuk hediyeleri nelerdir?

Ufka Yolculuk sınav sonuçlarına göre, dereceye giren adayların bu sene ki ödülleri altın, elektrikli kaykay ve notebook olacak. İlkokul, ortaokul ve lise seviyeleri için ayrı ayrı derecelendirme yapılacak ve notebook sadece lise öğrencilerine verilecek.

Ufka Yolculuk Sınavı nasıl girilir?

Sınava 10.00 - 22.00 saatleri arasında herhangi bir zamanda interneti olan bir bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefondan katılabilirsiniz. Pazar ve pazartesi günleri, saat 10.00-22.00 arasında www.ufkayolculuk.com adresinden online sınava katılabilirsiniz.

Ufka Yolculuk sinavina kimler girebilir?

Ortaokul Kategorisi: Örgün veya açık öğretimde okuyan ortaokul öğrencileri. Lise Kategorisi: Örgün veya açık öğretimde okuyan lise öğrencileri. Sorumlu Olunan Eser: Sağlık Olsun! Yarışmaya katılmak isteyenlerin, www.ufkayolculuk.com adresinde yayınlanmakta olan yarışma başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Ufka Yolculuk 2 aşama sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

J.2 2. Aşama Sınav Sonuçlarının Açıklanması: Sınav sonuçları 01 Haziran 2021 Saat: 20.00 da www.ufkayolculuk.com adresinden duyurulacaktır.