iPhone sıfırlama şifresini unuttum ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. iPhone sıfırlama şifresini unuttum ne yapmalıyım?
  2. iPhone 6 şifremi unuttum nasıl açabilirim?
  3. iPhone şifremi unuttum kilitlendi nasıl açabilirim?
  4. iPad tablet nasıl sıfırlanır?
  5. Apple kimliği nasıl geri alınır?

iPhone sıfırlama şifresini unuttum ne yapmalıyım?

Apple Kimliğim sayfasına gidin ve "Parolanızı sıfırlayın" bağlantısını seçin....İki aşamalı kimlik doğrulama yöntemini kullanma
  1. Kurtarma Anahtarınızı girin.
  2. Güvenilen bir aygıt seçin. Aygıtınıza bir doğrulama kodu göndeririz.
  3. Doğrulama kodunu girin.
  4. Yeni bir parola belirleyin ve Parolayı Sıfırla'yı seçin.

iPhone 6 şifremi unuttum nasıl açabilirim?

iPhone'unuz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPhone'unuzu hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın. iPhone'unuzda kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın. Parola ekranını görürseniz iPhone'unuzu kapatmanız ve baştan başlamanız gerekir.

iPhone şifremi unuttum kilitlendi nasıl açabilirim?

Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Ekran Apple logosu gelince tuşları bırakmayın. Kurtarma Modu (Recovery Mode) açılana kadar tuşlara basılı tutmaya devam edin. Kurtarma Modu'na girdiğiniz cihazlarınızı buradan sıfırlayarak kilitlenen telefonunuzu açabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

iPad tablet nasıl sıfırlanır?

Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. Apple kimliği parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Apple kimliğinizi kurtarma web sitesine bakın. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.

Apple kimliği nasıl geri alınır?

Apple kimliğinizi veya parolanızı bulmanıza yardımcı olması için Apple Kimliği hesabı web sitesine de gidebilirsiniz. Apple kimliği hesabı web sitesine gidip “Apple kimliğinizi veya parolanızı mı unuttunuz?” öğesini tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.