Axa Holding A Ş kimin?

İçindekiler:

  1. Axa Holding A Ş kimin?
  2. Axa Genel Müdürü kim?
  3. Olgun Küntay kimdir?
  4. Axa sigorta hangi bankaya ait?
  5. Yavuz Ölken kimdir?
  6. Axa Sigorta kaç acentesi var?

Axa Holding A Ş kimin?

AXA S.A. AXA S.A., uluslararası Fransız yatırım, emeklilik ve sigorta grubu. Merkezi Paris'in 8. arrondissementinde bulunur.

Axa Genel Müdürü kim?

Axa Sigorta Genel Müdürü Sayın Cemal ERERDİ ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın IŞIL AKYOL FREKANS SİGORTA'yı ziyaret etti. İl birincileri ile bir araya gelmek üzere Ankara'da yapılan toplantıya katılmak üzere Ankara'da bulunan AXA SİGORTA A.Ş. Genel Müdürü Sayın Cemal Ererdi ve Axa Sigorta A.Ş.

Olgun Küntay kimdir?

Halk Sigorta'da Hayat Sigortaları Müdürü olarak çalıştıktan sonra Başak ve Başak Hayat Sigorta'da (şimdi Groupama) Müdür ve Genel Müdür Yardımcısı olarak sağlık ve hayat sigortaları alanında görev yapmıştır.

Axa sigorta hangi bankaya ait?

AXA HOLDİNG A.Ş. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

Yavuz Ölken kimdir?

Ölken, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 1989 yılı mezunudur. ... İşcan, Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1997 yılı mezunudur. Yüksek Lisansını 1999 yılında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır.

Axa Sigorta kaç acentesi var?

Ayrıca 3 Temsilcilik Ofisi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir şubesi bulunmaktadır. 769 çalışanı, 1.750 anlaşmalı servis ağı ve 2.255 anlaşmalı sağlık kurumu ile hizmet veren AXA Sigorta'nın, Türkiye'de 2.000'den fazla acentesi vardır ve 900'ü aşkın banka şubesi ile acentelik anlaşması bulunmaktadır.