Sabiha Gökçenden yeni havalimanına nasıl giderim?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçenden yeni havalimanına nasıl giderim?
  2. Sabiha Gökçenden ulaşım nasıl?
  3. Sabiha Gökçen Kadıköy ne kadar sürer?
  4. Havaş 24 saat mi?
  5. Havaş istanbul nereden kalkıyor?

Sabiha Gökçenden yeni havalimanına nasıl giderim?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Havaist Pendik seferleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katı açık otoparkından yolcu alımı yapan IST-8 numaralı otobüsü kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirler.

Sabiha Gökçenden ulaşım nasıl?

Metroyla havalimanına ulaşabilmek için de Tavşantepe-Kadıköy Metro hattının Soğanlık durağında inmeniz ve 16S ya da E-10 otobüslerinden birine binmeniz gerekiyor. Metro Kartal'dan Tavşantepe'ye kadar uzatıldığından, metrodan Pendik durağında inip taksiyle hava limanına daha kolay ulaşabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Kadıköy ne kadar sürer?

Havabüs Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs Sefer Saatleri. Güncel havabüs servis saatleri için tıklayın. Sefer süresi ortalama 60 Dakika oluptrafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Havaş 24 saat mi?

HAVAİST (Havaş) İstanbul Havalimanı ile şehir merkezi arasında 7 gün 24 saat boyunca yolcuları taşıyor.

Havaş istanbul nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.