Vodafone evde internet 4 GB Hediye nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone evde internet 4 GB Hediye nasıl yapılır?
  2. Başvuru 4 GB nedir?
  3. 4 GB internet nasıl yapılır?
  4. Turkcell nasıl bedava internet yapılır?
  5. Sirketim servisi nedir?
  6. 4 GB internet ne kadar?
  7. 4 GB kaç TL?
  8. Seviyorum internet testi kaç kere yapılır?

Vodafone evde internet 4 GB Hediye nasıl yapılır?

Mayıs sonuna kadar geçerli olacak 'Vodafone Evde, Ev İnternetiniz Cebinizde' kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, Vodafone Yanımda uygulamasından 'GUNLUK 4GB' yazıp 7000'e SMS atarak ya da 08 no'lu telefonu arayarak faydalanabilecek.

Başvuru 4 GB nedir?

Evde internet hizmetiniz baslayana kadar internetsiz kalmamaniz icin haftalik 4GB cepten internet hediye. Dilediginiz bir Turkcell hatti ile ucretsiz kullanabileceginiz 4GB cepten internet icin BASVURU4GB ****** yazip 2200 a gonderebilirsiniz.

4 GB internet nasıl yapılır?

Paket Bilgisi Şimdi herşey dahil paket kullananlara 4 GB Ek İnternet Paketi sadece 25 TL! Eğer herşey dahil paket kullanıyorsanız ve ek internet ihtiyacınız varsa hemen EK4GB yazıp 5555'e SMS gönderin size özel bu fırsattan faydalanın! Online İşlemlerden de satın alabilirsiniz. EK4GB yazıp 5555e gönderin.

Turkcell nasıl bedava internet yapılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

Sirketim servisi nedir?

Şirketim ile yapabileceğiniz işlemler; Tüm hatlarınızın paket ve kalan bilgilerini inceleyebilir. ... Şirket çalışanlarınızın "Tukcell Hesabım"dan gönderdikleri, "Yurt Dışında Kullanıma Açma, Gelen Giden İletişim Kısıtını Kaldırma, Paket Değişikliği, Fatura Detay Görüntüleme" taleplerini Şirketim'den onaylayabilirsiniz.

4 GB internet ne kadar?

Paket Bilgisi
Hangi Paket?4 GB Ek İnternet Paketi
Ne Alırım?Yurtiçi 4 GB Cepten İnternet
Ne Öderim?25 TL
Nasıl Alırım?EK4GB yaz 5555'e ücretsiz SMS gönder

4 GB kaç TL?

Faturasız Müşteriler MIS 4GB yazıp 5555'e SMS gönderin. Mis 4GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 28 TL'dir....Mis Paketlere Gelin, İnternette Gönlünüzce Gezin!
Hangi Paket?Mis 4GB Paketi
Ne Öderim?28 TL / Ay
Nasıl Alırım?MIS 4GB yaz 5555'e gönder.
1 satır daha

Seviyorum internet testi kaç kere yapılır?

Vodafone Seviyorum bedava interneti anketi her kullanıcı bir kez yararlanabilir. Tekrar bir anket yapmak yeni hediye alacağınız anlamına gelmez. Bir kere bedava internet aldıysanız tekrar alamazsınız.