Fiat Egea 1.6 e-torq otomatik hangi şanzıman?

İçindekiler:

  1. Fiat Egea 1.6 e-torq otomatik hangi şanzıman?
  2. Yeni Egea Cross otomatik vites ne zaman gelecek?
  3. Ford hangi otomatik şanzıman kullanıyor?
  4. Opel at6 şanzıman nedir?
  5. Fiat EGEA Otomatik 2021 ne zaman gelecek?
  6. BMW hangi otomatik şanzıman kullanıyor?
  7. Opel hangi şanzıman?
  8. Egea sıfır kaç para?

Fiat Egea 1.6 e-torq otomatik hangi şanzıman?

Egea'nın benzinli motor ve tork konvertörlü otomatik şanzımana sahip versiyonu.

Yeni Egea Cross otomatik vites ne zaman gelecek?

Otomatik vites seçeneği yıl başında gelecek, dizel motor otomatik şanzıman ikilisini 2022'nin başında satışa sunacağız. İlk etapta benzinli versiyonda otomatik şanzıman seçeneği olmayacak" ifadesini kullandı.

Ford hangi otomatik şanzıman kullanıyor?

Fiat yeni modellerinde tek kavramalı şanzıman teknolojisi olan Dualogic'ten sonra artık çift kavramaları DCT Şanzıman kullanmaktadır. Birçok otomobil markasının kullandığı çift kavrama mekanizmasının bir örneğidir DCT. Zaten DCT (Dual Clutch Transmission) Çift Kavramalı Şanzıman anlamına gelmektedir.

Opel at6 şanzıman nedir?

En yeni nesil konvertörlü EAT6 Şanzıman (Efficient Automatic Transmission 6-speed). Yani Türkçe karşlığı olarak “Verimli Otomatik Şanzıman 6 vitesli otomatik şanzıman”. Yumuşak ve hızlı vites değişimleri sayesinde yüksek düzeyde sürüş keyfi sağlar.

Fiat EGEA Otomatik 2021 ne zaman gelecek?

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç tarafından yapılan açıklamaya göre otomatik şanzıman seçeneğine sahip Egea modelleri 2022 yılının başında geleceğini açıkladı. Otomatik vites seçeneği başlangıçta benzinli modellere gelecek. Akabinde ise dizel motor seçenekleri de listeye eklenecek.

BMW hangi otomatik şanzıman kullanıyor?

Steptronic. BMW'nin kullandığı bir diğer vites kutusu ise Steptronic. Tork konvertör kullanan ZF imzalı şanzıman BMW'nin neredeyse tüm modellerinde kullanılıyor.

Opel hangi şanzıman?

Opel'in Corsa ve Astra gibi modellerde kullandığı Dualogic Easytronic şanzıman sistemi, mekanik olarak düz bir şanzımanın otomatikleştirilmiş şeklidir. Debriyajı olmayan bu sistemde düşük yakıt tüketimi esastır. Opel ve Fiat'ın bazı modellerinde kullanılmaktadır. Basit bir bilgisayar sistemiyle çalışır.

Egea sıfır kaç para?

Motor Seçenekleri (4)
Yakıt TüketimiFiyat
Easy6,4 Lt/100 Km168.900 TL
Urban6,4 Lt/100 Km182.900 TL
Lounge6,4 Lt/100 Km200.900 TL