Whatsapptan gelen fotoğraflar galeriye nasıl kaydedilir iPhone?

İçindekiler:

  1. Whatsapptan gelen fotoğraflar galeriye nasıl kaydedilir iPhone?
  2. iPhone'da WhatsApp'a gelen fotoğrafları nereye kaydediyor?
  3. WhatsApp'da gönderilen verileri otomatik kaydetme nasıl önlenir?
  4. WhatsApp web deki fotoğrafları nereye kaydediyor?
  5. WhatsApp resimleri nereye gidiyor?
  6. Whatsappta fotoğrafları otomatik kaydetme özelliği nasıl kapatılır iPhone?
  7. WhatsApp'ta silinen fotolar nereye gidiyor?
  8. WhatsApp indirilenler nerede?

Whatsapptan gelen fotoğraflar galeriye nasıl kaydedilir iPhone?

Yani telefonunuzda sırasıyla Whatsapp-Ayarlar—Sohbetler dokunmalı ve Film rulosuna kaydet özelliğini pasif hale getirmelisiniz. Whatsapp gelen fotoğrafları tekrar galerinize kaydetmek istediğinizde ise Film rulosuna kaydet özelliğini aktif edebilirsiniz.

iPhone'da WhatsApp'a gelen fotoğrafları nereye kaydediyor?

Varsayılan ayarları kullanıyorsanız WhatsApp aracılığıyla aldığınız fotoğraf ve videolar otomatik olarak iPhone'unuzun Fotoğraflar WhatsApp klasörüne kaydedilir.

WhatsApp'da gönderilen verileri otomatik kaydetme nasıl önlenir?

WhatsApp otomatik indirme kapatma Otomatik indirmeleri kapatmak için uygulama içinde Ayarlar > Veri ve Depolama Kullanımı adımlarından hangi içeriklerin otomatik indirmelerini kapatmak istediğinizi seçebilirsiniz.

WhatsApp web deki fotoğrafları nereye kaydediyor?

Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.

WhatsApp resimleri nereye gidiyor?

ANDROİD TELEFON KULLANICILARI WHATSAPP KLASÖRÜNE BAKABİLİR WhatsApp gönderdiğiniz ve aldığınız tüm resimleri varsayılan olarak bir klasörde saklıyor. Resmi sohbetten silseniz de bu klasörden silinmeyebilir; bu yüzden bir dosya yöneticisi kullanarak Dahili Hafıza > WhatsApp > Media > WhatsApp Images klasörüne göz atın.

Whatsappta fotoğrafları otomatik kaydetme özelliği nasıl kapatılır iPhone?

Whatsapp uygulamasını açın. Ayarlar > Veri kullanımı yolunu izleyin. "Hiçbir zaman", "Wi-fi", "Wi-fi ve Hücresel Veri" seçenekleri arasından dilediğinizi seçin. Hiçbir zaman seçeneğini seçerseniz whatsapp'ta aldığınız fotoğraf, video ve belgeler dokunmadıkça indirilmez.

WhatsApp'ta silinen fotolar nereye gidiyor?

Uygulama, gönderdiğiniz ve aldığınız tüm fotoğrafları varsayılan olarak WhatsApp klasöründe saklıyor. Bu nedenle, fotoğrafı sohbetten silseniz dahi WhatsApp klasöründen silinmeyecektir.

WhatsApp indirilenler nerede?

Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır.