LR Aloe Vera Jel ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. LR Aloe Vera Jel ne işe yarar?
  2. Aloe vera Concentrate jel nasıl kullanılır?
  3. LR Thermo krem ne için kullanılır?
  4. Aloe Vera Thermo krem ne işe yarar?
  5. Aloe Vera propolis krem ne işe yarar?
  6. LR propolis krem ne işe yarar?
  7. Forever Aloe propolis Creme ne işe yarar?
  8. Aloe vera Body Cream ne işe yarar?
  9. Aloe vera Shaping Body Gel ne işe yarar?
  10. Thermo Rheumon nerede kullanılır?

LR Aloe Vera Jel ne işe yarar?

LR Aloe Vera Konsantre, cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jelidir. LR Aloe Vera Konsantre Jel'în hafif cilt yanıkları, güneş yanığı, cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici, rahatlatıcı, serinletici ve dinlendirici etkisi vardır.

Aloe vera Concentrate jel nasıl kullanılır?

Yüzünüzü günde iki kez aloe vera jeli ile temizleyin. Aloe vera jeli, doğru kullanıldığı zaman hem yüz temizleyicilerin hem de nemlendiricilerin yerini alabilir. Sabahları ve akşamları cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Soğuk suyla durulayın ve yüzünüzü kurulayın.

LR Thermo krem ne için kullanılır?

Cilde kadifemsi bir yumuşaklık sağlar. Aloe vera thermo losyon özellikle her gün ferahlatıcı bir rahatlama sağlar: Uzun süre oturarak veya ayakta vakit geçirdikten sonra bacaklara ve yorgun eklemlere masaj yaparak rahatlama sağlayabilirsiniz.Uygulamanın ardından bacaklarınızı bir süre yukarı kaldırarak dinlendirin.

Aloe Vera Thermo krem ne işe yarar?

Bu ürün hareketli bir yaşama sahip her yaş grubundaki kișiler arasında el, kol, ayak, bacak, sırt, omuz ve boyun gibi vücudun farklı bölgelerinde uygulandığında rahatlamaya yardımcı olmaktadır. Cildinizi doğal eterik yağlar ile hafif ısıtarak besler.

Aloe Vera propolis krem ne işe yarar?

LR Aloe Vera Propolis Krem içeriğinde bulunan yüksek aloe vera ve yağ oranı ile güçlü bir nemlendirici olan propolis krem, egzama yaralarında, topuk nasır ve çatlaklarında da kullanıma uygundur. Cildin koruyucu bir tabaka oluşturmasını sağlayarak dış etkenlerden kaynaklı enfeksiyonların izolasyonunda etkilidir.

LR propolis krem ne işe yarar?

LR Aloe Vera Propolis Krem içeriğinde bulunan yüksek aloe vera ve yağ oranı ile güçlü bir nemlendirici olan propolis krem, egzama yaralarında, topuk nasır ve çatlaklarında da kullanıma uygundur. Cildin koruyucu bir tabaka oluşturmasını sağlayarak dış etkenlerden kaynaklı enfeksiyonların izolasyonunda etkilidir.

Forever Aloe propolis Creme ne işe yarar?

Cilt nemlendiricisi ve yumuşatıcısı olan Aloe Propolis Creme, Aloe Vera jeli, ari propolisinin ve cild'e katkılarıyla tanınan diğer maddelerin zengin bir karışımıdır. ... Cilt problemlerini çözmede destek olur. • Cildi yumuşatır ve rahatlama sağlar.

Aloe vera Body Cream ne işe yarar?

İçeriğindeki A, E, C ve B 12 vitaminleri ile cilde bakım yapıyor, egzama ve sedefe iyi geliyor, güneş yanıklarını ve tahrişleri iyileştiriyor. Antioksidan bakımından da son derece zengin olduğu için akneleri yatıştırıyor.

Aloe vera Shaping Body Gel ne işe yarar?

LR Aloe Vera Şekillendirici Vücut Jeli karın, üst kol ve üst bacak bölgesinde incelme, sıkılaşma ve yağ oranını azaltma amacıyla kullanılabilir. Cildinize günlük olarak veya ihtiyaç halinde problemli bölgelere hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Thermo Rheumon nerede kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: THERMO-RHEUMON sadece derinize dışarıdan uygulama içindir. THERMO-RHEUMON kremin uygularken masaj başlığını kullanınız ve masaj başlığını hafifçe bastırarak, dairesel hareketlerle kremi deri içerisine iyice yedirerek sürünüz. Tedaviye 2 haftaya kadar devam edebilirsiniz.