Yapı Kredi Hangi BES ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Hangi BES ile çalışıyor?
  2. Yapı Kredi BES iptali SMS ile nasıl yapılır?
  3. Yapı Kredi Bankası hangi sigorta şirketi ile çalışıyor?
  4. BES Yapı Kredi nedir?
  5. Türkiye Sigorta BES iptali nasıl yapılır?
  6. Garanti emeklilik Sisteminden nasıl çıkılır?

Yapı Kredi Hangi BES ile çalışıyor?

Yapı Kredi, Allianz ile olan uzun vadeli stratejik ortaklığını desteklemek için hayat sigortaları ve bireysel emeklilik alanlarında faaliyet gösteren Yapı Kredi Emeklilik'te yüzde 19,93 paya sahip olmayı sürdürecek.

Yapı Kredi BES iptali SMS ile nasıl yapılır?

Yaygın olarak sorulan Yapı Kredi BES iptali nasıl yapılır sorusunun bir cevabı da SMS yöntemidir. Bunun için 2202'ye kısa mesaj yollamanız işlemleri başlatacaktır. Telefon numaranızın güncel olması da gerekir.

Yapı Kredi Bankası hangi sigorta şirketi ile çalışıyor?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

BES Yapı Kredi nedir?

Artık hayattaki en değerli varlığınız, çocuklarınız için kendi adlarına Bireysel emeklilik sözleşmesi yaptırabilirsiniz. Böylece onların da ek %25 devlet katkısı avantajından yararlanmasını sağlayabilir, geleceklerini güvence altına alabilirsiniz.

Türkiye Sigorta BES iptali nasıl yapılır?

BES iptali mobil bankacılık yöntemi, telefon ile, SMS yolu ile veya Garanti şubesine giderek yapılabilir. BES'i telefondan iptal etmek istiyorsanız saat 17:00'a kadar 4 numarayı arayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti emeklilik Sisteminden nasıl çıkılır?

2 aylık başlangıç süresi sonrasında da dilediğiniz zaman sistemden ayrılabilirsiniz. Erken çıkış işlemlerini 4 Garanti BBVA Emeklilik Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak sesli yanıt sisteminden gerçekleştirebilirsiniz.