iPhone firmware geri yükleniyor ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. iPhone firmware geri yükleniyor ne kadar sürer?
  2. iPhone eski sürüme nasıl dönülür?
  3. iPhone kurtarma modunda veriler silinir mi?
  4. iPhone neden kurtarma moduna geçer?
  5. iPhone 6s Kurtarma Modu nasıl yapılır?
  6. DFU mod ne işe yarar?

iPhone firmware geri yükleniyor ne kadar sürer?

Yedeklemenizin boyutuna ve ağınızın hızına bağlı olarak ilerleme çubuğunun tamamlanması birkaç dakika ila bir saat arasında sürebilir. Wi-Fi bağlantınızı çok erken keserseniz bağlantı yeniden kurulana kadar ilerleme duraklatılır. Artık ayarlama işlemini tamamlayabilir ve aygıtınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

iPhone eski sürüme nasıl dönülür?

iPhone 6s ve önceki modelleri, iPod touch (6. nesil) veya önceki modelleri ya da Ana Ekran düğmesi bulunan iPad için: Uyut/Uyandır düğmesiyle Ana Ekran düğmesini aynı anda basılı tutun. Apple logosunu gördüğünüzde düğmeleri bırakmayın. Kurtarma modu ekranını görünceye kadar basılı tutmaya devam edin.

iPhone kurtarma modunda veriler silinir mi?

YAPMAYIN iPhone istemsizce kurtarma moduna giderse her şeyi yaparlar. Kurtarma modundan çıkmak için sadece resmi yolu iTunes ile iPhone geri yüklemektir. Eğer iPhone düzenli iPhone bu şekilde geri tüm veri ve içerik temiz silecek çünkü yedekleme yoksa özellikle bu yapmayın.

iPhone neden kurtarma moduna geçer?

iPhone'a yeni bir güncelleme geldiğinde, cihaz güncelleme bilgilerini almış olmasına rağmen, kapanıp açılma döngüsünde takılı kalıyorsa, muhtemelen ya cihazın şarjı oldukça düşük seviyededir ya da cihaz yeni güncellemeyi tam olarak kuramamıştır. Bu durumda kurtarma moduna geçilebilir.

iPhone 6s Kurtarma Modu nasıl yapılır?

Ana Ekran düğmesi bulunan iPad, iPhone 6s veya önceki modeller ve iPod touch (6. nesil) veya önceki modeller: Ana Ekran düğmesiyle Üst (veya Yan) düğmeyi aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

DFU mod ne işe yarar?

IPHONE KURTARMA MODU Peki DFU nedir? Bu sistem cihazın yazılım güncellemesi yapmasını sağlayan bir moddur. iPhone cihazınızda herhangi bir veri kaybı yaşamadan, yazılımı güncellemek ve eski haline getirme bu sistem ile mümkün olacaktır.