Tivibu'dan televizyona nasıl bağlanır?

İçindekiler:

  1. Tivibu'dan televizyona nasıl bağlanır?
  2. Tivibu giriş nasıl yapılır?
  3. Tivibu sinyal yok diyor ne yapmalıyım?
  4. Tivibu uydu için Internet gerekli mi?
  5. Tivibu nereye teslim edilir?
  6. Tivibu ya nasıl üye olunur?
  7. Sinyal yok kabloyu kontrol edin ne demek?
  8. Tivibu Go internetsiz çalışır mı?
  9. Tivibu her internete olur mu?
  10. Tivibu ne kadar kota harcar?

Tivibu'dan televizyona nasıl bağlanır?

Tivibu cihazınızın güç adaptörünü elektrik prizine (a) takıp diğer ucunu cihazınıza (b) takarak çalıştırınız. Cihazınızın ambalajından çıkan HDMI kablosunun bir ucunu cihazınızın HDMI çıkışına diğer ucunu da televizyonunuzun HDMI girişine takınız. HDMI bağlantısından yüksek çözünürlüklü görüntü alınabilir.

Tivibu giriş nasıl yapılır?

Bunun için, mesaj alanına TEKSIFRE yazın, bir boşluk bırakın ve TC KİMLİK NUMARANIZI, TEKŞİFRE KULLANICI ADINIZI, INTERNET HİZMET NUMARANIZI ya da başında sıfır olmadan SABİT TELEFON NUMARANIZI yazıp 6606'ya mesaj gönderin.

Tivibu sinyal yok diyor ne yapmalıyım?

Sinyal yok uyarısı mı alıyorsunuz?
  1. Kablolarınızı kontrol ediniz.
  2. Modeminizi ve tivibu kutunuzu fişten çıkartıp takınız.
  3. Kumandanızın kırmızı tuşuna basarak yaynı kaynağını seçiniz.
  4. Tüm işlemleri yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa 4445375 ile irtibata geçiniz.

Tivibu uydu için Internet gerekli mi?

TTNET ürünü olan Tivibu'ya abone olmak için internete abone olmak zorunda değilsiniz.

Tivibu nereye teslim edilir?

Tivibu cihazının iade yeri, Türk Telekom Müdürlükleri veya TTNET Bayiileridir. Tivibu cihazı alındığı şubeye iade edilmek zorunda değildir ancak cihaz iadesinin yapılması ve Tivibu kullanımının iptal edilmesi için cihaz teslimi yapılırken yetkililere bildirilmesi gerekir.

Tivibu ya nasıl üye olunur?

Tivibu Ev abonesi olmak için www.tivibu.com.tr/hemen-basvur sayfasından form doldurabilir, Türk Telekom Ofis ya da Türk Telekom bayilerini ziyaret edebilir ya da 4 Tivibu Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

Sinyal yok kabloyu kontrol edin ne demek?

Sinyal yok ile sinyal zayıf farklı arızalar olduğu anlamına gelir. ... Sinyal yok yazıyorsa Çanak anteni kontrol edin. Sinyal zayıf veya yok yazıyorsa uydu kablosunu kontrol edin. Uydu alıcısı (Receiver) bozulmuş olabilir.

Tivibu Go internetsiz çalışır mı?

Tivibu GO internet kullanımı kotamı etkiler mi? Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO'ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket'e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Tivibu her internete olur mu?

Şimdiye dek sadece TTNET abonelerinin kullanabildiği Tivibu, beklentilere cevap verecek şekilde tüm internet kullanıcılarına açıldı. ... Tivibu Cep servisinde ise 100'e yakın yerli ve yabancı kanal ile 1000'e yakın içerik var.

Tivibu ne kadar kota harcar?

300Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 132 Mbyte/saat. 4GB tarife ile 30 saat, 6GB tarife ile 46 saat Tivibu kullanılabiliyor.