Fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur?

İçindekiler:

  1. Fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur?
  2. Internet faturamı ödemezsem ne olur?
  3. Faturamın son ödeme tarihi ne zaman Vodafone?
  4. Telefon borcuna hapis cezası var mı?

Fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur?

Son ödeme tarihinden itibaren 1 haftalık ek süre tanınarak faturanın ödenmesi beklenir. ... Son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içerisinde size bildirilen ödeme SMS'lerini dikkate almadığınızda hattınız ek 3 günlük süre tanınır ve bu süre içerisinde ödemediğinizde hattınız tamamen kapanır.

Internet faturamı ödemezsem ne olur?

Fatura tutarının ödenmemesi durumunda, İnternet sağlayıcı firma günlük olarak gecikme faizi uygular, Hizmet alımına kısıtlama koyar, Yine ödeme yapılmaması durumunda kısıtlama yapılan ayın sonunda hizmet sonlandırılır.

Faturamın son ödeme tarihi ne zaman Vodafone?

Vodafone Fatura Son Ödeme Tarihi Öğrenme Fatura son ödeme tarihini öğrenmek için yapmanız gerekenler ve fatura son ödeme tarihini öğrenmek için; İstediğiniz an ve istediğiniz yerden, zorluk yaşamadan, beklemeden yalnızca 7017'yi arayarak faturanıza ait öğrenmek istediğiniz detayları ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

Telefon borcuna hapis cezası var mı?

Mal Beyanında Bulunmama Takip sonrası borçluya gelen ödeme emrinde belirtildiği üzere borçlu ya süresi içerisinde borcu ödemeli ya da mal beyanında bulunmalıdır. ... Borçlu mal beyanında bulunduğunda, hapis cezası düşer.