Ankara kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Ankara kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  2. Kaybolan EGO kartı nasıl çıkarılır?
  3. Istanbul kart ankarada geçerli mi?
  4. Kaybolan öğrenci otobüs kartı nasıl çıkarılır?
  5. Ankara EGO kart nereden çıkarılır?
  6. Ankara EGO tam kart ne kadar?
  7. Öğrenci pasosu nereden nasıl çıkarılır?
  8. Otobüs öğrenci kaç TL 2021?

Ankara kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

EGO kartınızın kırılması ya da kaybolması durumunda; Fotoğraf, nüfus cüzdanı,öğrenci ya da öğretmen olunduğuna dair belge ile birlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) ile Kızılay Ankarakart İşlem Merkezi'ne giderek o sene belirlenen ücret karşılığı yenileyebilirsiniz.

Kaybolan EGO kartı nasıl çıkarılır?

Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Kızılay Metrosu veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 17 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Istanbul kart ankarada geçerli mi?

Tek kart ödeme sistemiyle İstanbul'da kullanılan ulaşım kartı İzmir, Konya ve Eskişehir'de de kullanılabilecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, tek ödeme sistemini pilot olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ona komşu başka bir belediyeyle gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Kaybolan öğrenci otobüs kartı nasıl çıkarılır?

Herhangi bir nedenle yitirdiğiniz ulaşım kartınızın sınıfına göre ilgili durumu bildiren belge (öğrenci belgesi, bağlı bulunduğunuz kurum kimliğiniz, engelli raporunuz vb.) ile 1 adet fotoğraf ve kart ücretini ödeyerek yeni kartınızı alabilirsiniz.

Ankara EGO kart nereden çıkarılır?

Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 1 adet fotoğraf ve 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Ankara EGO tam kart ne kadar?

Ankara'da kullanılan toplu taşıma araçlarında 01.09.2019 tarihi itibariyle geçerli olan taşıma ücreti şu şeklidir: Ankarakart ile; Tam : 3,25 TL. İndirimli: 1,75 TL.

Öğrenci pasosu nereden nasıl çıkarılır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Otobüs öğrenci kaç TL 2021?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı.