Limak Yönetim Kurulu Başkanı kim?

İçindekiler:

  1. Limak Yönetim Kurulu Başkanı kim?
  2. Gültekin Aksüyek kimdir?
  3. Uedaş ın sahibi kim?
  4. Mehmet Serhan Bacaksız kimdir?
  5. Kurtalan Çimento kimin?
  6. Uedaş Hangi Bakanlığa Bağlı?
  7. Nihat Özdemir neyin sahibi?
  8. Nihat Özdemir'in kızı kimdir?
  9. Limak Otel sahibi kim?

Limak Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, kadın istihdamına önem verdiklerini, 2026 yılına kadar kadın çalışan sayısını yüzde 40 artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Gültekin Aksüyek kimdir?

Limak Çimento Grubu CEO görevini 01.01.2021 tarihine kadar sürdüren AKSÜYEK, Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini halen ifa etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Uedaş ın sahibi kim?

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, 01.09.2010 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak Limak Holding bünyesinde hizmetlerine başlamıştır.

Mehmet Serhan Bacaksız kimdir?

Lise tahsilini TED Ankara Koleji'nde tamamlamış, 1994 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. 1996 yılından bu yana Limak Holding Bünyesi'nde çalışmaktadır. 2000 yılından itibaren Limak Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili'dir.

Kurtalan Çimento kimin?

Siirt Kurtalan Çimento Sanayi Ticaret A.Ş. kamuya ait bir kuruluş iken 1998 yılında blok satış yöntemi ile özelleştirilmiş ve özelleştirmeyi takiben 2000 yılı Mart ayında Limak Grubu bünyesine katılmıştır.

Uedaş Hangi Bakanlığa Bağlı?

TEDAŞ (Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.) 1970 yılında çıkarılan kanunla Türkiye'de elektrik enerjisinin; dağıtım ve perakende satışından sorumlu iktisadi devlet teşekkülüdür. TEDAŞ, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlıdır.

Nihat Özdemir neyin sahibi?

Limak adlı bir inşaat şirketi vardır. Sabiha Gökçen Havaalanı'nın hissedarıdır. MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe'de yöneticilik yaptı. Fenerbahçe'de Ali Şen ve Aziz Yıldırım yönetimlerinde yer aldı.

Nihat Özdemir'in kızı kimdir?

Ebru Özdemir Nihat Özdemir/Kızları

Limak Otel sahibi kim?

Nihat Özdemir, Limak Holding'in Sezai Bacaksız ile kurucu ortağıdır. 1976 yılında LİMAK İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.