Apple TV kutusu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Apple TV kutusu ne işe yarar?
  2. Apple TV ucretsiz mi?
  3. Apple TV uygulaması ücretli mı?
  4. Apple Tv'de App Store var mı?
  5. Apple TV hangi uygulamalar var?
  6. Apple TV nasıl ayarlanır?
  7. AirPods TV'ye bağlanır mi?
  8. Apple TV 4K mı hd mi?

Apple TV kutusu ne işe yarar?

Apple TV, son yıllarda hızla gelişen yayın platformlarını destekleyen bir akış oynatma cihazıdır. ... Apple TV bu tarz platformlar üzerinden yayınları 4K kalitesinde izleyebileceğiniz bir platform. (4K yayın için Apple TV 4K almalısınız. Ayrıca televizyonunuz da 4K çözünürlüğü desteklemeli.)

Apple TV ucretsiz mi?

Apple TV, konsol olarak düşünüldüğünde ücretli bir cihazdır. ... Bu cihazları almadan Apple TV'den yararlanamazsınız. iPhone ve iPad üzerinden Apple TV servisine ulaşabilmek mümkün, ancak Apple TV'ler ile televizyonunu daha 'akıllı' bir hale getirir ve geniş bir film/dizi arşivine ulaşma şansınız olur.

Apple TV uygulaması ücretli mı?

Aboneliğinize dâhil olan, izlemek istediğiniz şovların ve filmlerin kilidini açmak için ücretli TV aboneliğinizle giriş yapın. Apple TV uygulamasını iPhone, iPad, Apple TV ve Mac'in yanı sıra Samsung ve LG Smart TV'ler, Amazon Fire TV, Roku aygıtları ve daha fazla akıllı TV ve yayın aygıtlarında bulabilirsiniz.

Apple Tv'de App Store var mı?

Apple TV'nize yönelik uygulamalar ve oyunlar bulmak için App Store'u kullanın.

Apple TV hangi uygulamalar var?

Seçilmiş öneriler ve satın alınan film ve TV şovları kitaplığınıza hızlı erişim vardır, böylece her zaman izleyecek bir şeyleriniz olur.
  • Hulu. Bu dijital her şeyin dünyasında, Hulu'da izleyebileceğiniz her TV şovu var. ...
  • Netflix. ...
  • Amazon Prime Videosu. ...
  • YouTube. ...
  • Spektrum. ...
  • Heryerde Filmler. ...
  • GrubHub. ...
  • Mutfak Hikayeleri.
Daha fazla öğe...

Apple TV nasıl ayarlanır?

Ayarlama işlemine iOS aygıtınızla veya elle devam edin Apple Kimliğinizi ve Wi-Fi ayarlarınızı Apple TV'nize otomatik olarak eklemek için Aygıtla Ayarla'yı seçin. Ardından iOS aygıtınızın kilidini açın, aygıtınızı Apple TV'nizin yanına getirin ve hem iOS aygıtınızın hem Apple TV'nizin ekranındaki yönergeleri izleyin.

AirPods TV'ye bağlanır mi?

Apple AirPods, aynı Apple kimliğiyle ilişkiliyse Apple TV'ye otomatik olarak bağlanır.

Apple TV 4K mı hd mi?

Yeni teknolojileri yalnızca yeni Apple TV 4K destekliyor. ... Ultra-HD olarak da bilinen 4K veya teknik çözünürlüğü 3.840 x 2.160 olan görüntüler sunan bu cihaz; Apple TV'nin standart HD görüntülerine göre 4 kat daha fazla piksel sunabileceği anlamına geliyor.